10 raons intel·ligents per llogar el teu pis

La solució per no tenir la casa tancada i treure rendibilitat a la teva vivenda es posar el teu pis en lloguer, si encara tens dubtes, consulta les 10 raons intel·ligents per llogar el teu pis que l’oferim a continuació:

  1. Amortitzar els costos:  amb els subministres coberts per el llogater i la renta mensual que rebrà s’acabarà l’aclaparament per les factures a final de mes.
  2. Millorar el rendiment: el lloguer de la vivenda implica beneficis fiscals, desgravacions del rendiment net per als arrendataris del 50% al 60%, amb la possibilitat d’arribar al 100% si el llogater té entre 18 a 30 anys.
  3. Millorar el manteniment: una casa habitada i ben cuidada es manté amb millors condicions que una buida. Tot i que creiem que per estar tancada no gasta,, el seu manteniment és molt costis i ens pot portar sorpreses molt desagradables, sobretot averies inesperades.
  4. Gran demanda de lloguer: gran demanda de llogaters, no només de la seva província sinó d’altres localitats que per motius professionals requereixen de mobilitat geogràfica, això es coneix com a flexibilitat del mercat del lloguer.
  5. Evitar ocupacions no desitjades: una casa tancada és susceptible de patir una ocupació que malmeti o posi en risc la vivenda i la possibilitat de vendre-la o llogar-la durant una llarga temporada, per no parlar de tots els problemes que comporta una ocupació.
  6. Canvi de mentalitat: Gairebé el 60% dels pisos a Alemanya són de lloguer, a Catalunya aquesta xifra es molt més baixa. Si el model anterior de compra-venda ha fracassat, s’ha d’optar per l’alternativa del lloguer.
  7. Responsabilitat social: posar el teu pis en lloguer dinamitza el mercat.
  8. Evitar els robatoris: l’immoble habitat distreu l’atenció dels lladres.
  9. El pis serà sempre teu: tu decidiràs quan treure-li la rendibilitat i l’ús que posteriorment li vulguis donar.
  10. Lloguer Segur: la nostra empresa és l’única que garanteix el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada més amb serveis de protecció al propietari, facilitant la cerca i selecció de llogaters fiables i solvents, evitant maldecaps al propietari i casos de morositat.

Una vegada dit això, és indiscutible que apostar per el lloguer és la millor opció econòmica, fiscal i moral, sobretot si es pot comptar amb els serveis professionals el mercat de lloguer que facilitin i agilitzin els tràmits d’una forma satisfactòria.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + 18 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.