4 coses que et poden passar amb la casa buida

Tenir una casa buida! No és cap xollo! A més del quantiós cost de mantenir-la, pots córrer el risc que pateixi la visita d’amics de l’aliè o de tenir algun accident inesperat.

Us expliquem els principals riscos de tenir un habitatge desocupat i quines solucions podeu donar, a més de prevenir.

Perills de tenir un habitatge buit

1. Okupes

Són els més temuts, ja que desallotjar-los es pot convertir en una batalla infinita de visites als jutjats, denúncies, advocats … Els okupes tenen un modus operandi molt elaborat, en el qual s’informen dels immobles i les estratagemes per poder mantenir-se en ells durant el major temps possible.

2. Lladres

Un pis buit és molt suculent per a un lladre. És igual que no tinguis res de valor, potser estiguis pensant que està buit i no hi ha res que es puguin portar. Error! Des d’aixetes, el cablejat elèctric fins als radiadors o sòls. Tot val per als lladres!

3. Accidents domèstics

Quan no s’utilitzen les coses, el seu deteriorament és més ràpid i per tant, és més fàcil que apareguin avaries. Canonades trencades que puguin afectar a tercers, curtcircuits, aixetes que degoten … Pots trigar dies en què un veí et cridi alarmat i l’arranjament et surti per un bec.

4. Números vermells

Com revelava un complet informe presentat per Lloguer Segur: Quant costa tenir un pis buit? El manteniment fa que un propietari es desemborsi l’any més de 2000 € Si a això li sumem la iniciativa de molts municipis, que sancionen els immobles desocupats gravant fins 50% l’IBI, la butxaca es pot veure molt afectat.

Aposta pel lloguer

En tots els nostres articles us expliquem que el principi per evitar aquest tipus de situació és la prevenció. En el cas dels habitatges buits, prevenir passa per no tenir-la en guaret i llogar-la, d’aquesta manera s’aconseguirà evitar aquestes situacions a més d’aconseguir una rendibilitat.

Aposta per una gestió professional del lloguer, que et facilitarà trobar un llogater perfecte i el cobrament puntual de les rendes. Si vols més informació, clica aquí.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.