4 tips per reconèixer a un professional del lloguer

Igual que busques a un bon metge, un bon advocat o un excel·lent lampista, a l’hora de lloguar un pis busca professionalitat.

Com reconèixer a un professional del lloguer a primera vista? Aquesta és la pregunta que molts es plantegen. Existeixen infinitat d’agències, empreses i particulars que es dediquen a llogar habitatges, però trobar a un professional 10 no sempre és tan senzill. A continuació, t’oferim uns tips per reconèixer a un professional del lloguer.

Legalitat sobretot

A l’hora de viure de lloguer és imprescindible que tot estigui d’acord amb la llei. Amb un bon professional del lloguer dels contractes i tots els documents es regiran per la Llei d’Arrendaments Urbans.

Coneixerà el mercat

Un professional del lloguer ha de conèixer el mercat en què es mou. Els preus, les zones, l’actualitat del sector són el pa de cada dia. Així que si es nota que sap, i molt, del que parla és una molt bona senyal.

T’ajudarà en el teu contracte de lloguer

Els professionals del lloguer t’assessoraran en qualsevol dubte que tinguis i t’ajudaran a  fixar el preu tècnic del teu habitatge si ets propietari. Estaran a la teva disposició sempre per resoldre qualsevol dubte o incidència.

Trobareu a  l’inquilí perfecte

Cercar una persona en la qual dipositar tota la teva confiança i deixar casa teva amb tota la tranquil·litat és una de les majors preocupacions del lloguer. Un bon comercial que us botiga la seva ajuda s’encarregarà de gestionar les visites de tots els candidats. No és fácilreconocer a un bon candidat d’un sol cop d’ull, però l’experiència en el sector farà que el comercial sigui molt més apte que tu per detectar un possible morós professional.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.