5 articles essencials per a incloure en el teu pis de lloguer

T’has llançat a posar el teu pis a lloguer i vols cuidar fins al més mínim detall. En aquesta entrada t’expliquem com fer-ho i què has d’incloure perquè sigui un lloguer 10.

articles de lloguer

Electrodomèstics bàsics

Sempre us diem que les cuines han d’estar completament equipades per llogar el teu pis. Per complir amb aquest requisit, has d’incloure a la cuina: nevera, forn, vitroceràmica, campana extractora i per descomptat, rentadora. Tingues en compte tot allò que considerem imprescindibles per a poder viure i que els teus inquilins puguin entrar més aviat possible.

Certificat energètic

Com sabeu, per poder posar en lloguer un pis és obligatori disposar del certificat energètic de l’habitatge i per tant, de la seva etiqueta energètica. Aquest document només t’ho pot expedir un certificador tècnic i l’ha de registrar en l’organisme corresponent al seu CCAA.

Si el llogater et demana l’etiqueta energètica, has de facilitar-la, així coneixerà quant consumeix la seva nova llar i com d’eficient és amb el medi ambient.

Productes de neteja

Abans de posar en lloguer un pis, imprescindible un bon rentat de cara. Per a això, cal adequar l’habitatge i que està present un estat òptim d’higienització. Mai ha de faltar com a imprescindibles, productes de neteja bàsics com pal de fregar, cub, escombra i algun detergent. A més de l’ús que li donis tu, el teu inquilí també li donarà profit 😉

Mobiliari essencial

Si et decantes per llogar el teu pis amb mobles, has de tenir clares dues coses, la primera, mai deixar coses inútils o antiquades i per descomptat, no sobrecarregar els espais, només posar coses que es vagin a utilitzar. Per exemple, un llit, un sofà i una taula de menjador són bàsics que tots els inquilins necessiten. Despreocupa’t de la decoració, ja s’encarregaran els inquilins de posar el pis al seu gust.

Manuals d’instruccions

Tot aparell elèctric que tinguis ha de acompanyar el seu manual d’instrucció. El mateix per a electrodomèstics, ajudarà els inquilins al seu maneig i manteniment.

Destina un calaix de la cuina per a guardar-los tots junts i que sempre estiguin a mà.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + 15 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.