5 beneficis de llogar el teu pis amb professionals

A l’hora de llogar un pis és molt important tenir garanties tant si ets propietari com llogater però, com aconseguir-ho? qui les concedeix avui dia, la resposta és fàcil: els professionals del sector del lloguer gestionen de manera més segura i rentable l’estoc de lloguers de vivendes. Si encara no coneixes el funcionament, des de Lloguer Segur us oferim les raons per a que, si vols posar la teva vivenda en lloguer, et decantis per professionals.

Perquè un propietari ha d’escollir un professional per a llogar el seu pis?

  1. Selecció del llogater. El professional fa tota la feina: busca al llogater i li ensenya la vivenda. Com a propietari no t’has de preocupar de concertar visites per ensenyar l’immoble. A més, als futurs llogaters se’ls hi fa un estudi de solvència que garantirà que les persones que entrin a viure a casa teva siguin idònies.
  2. Garantia de cobrament i morositat 0%. Un propietari vol seguretat, garanties de cobrament i que li cuidin el seu immoble. Es per això que s’ha d’estudiar a cada potencial llogater, fiable i solvent per a que el propietari només tingui que firmar el contracte amb ell. Per exemple, amb nosaltres els propietaris cobren les seves rendes ek 5 de cada més i gaudim d’un 0% de morositat.
  3. Assessorament jurídic. El professional també elabora el contracte de lloguer, sempre conforme la LAU (Llei d’Arrendaments Urbans), i gestiona el procés de firma i entrega de claus. A més, assessora als clients i fa de mediador de forma objectiva en cas de desacords.
  4. Gestió integral del lloguer. La millor relació amb el propietari es basa en el treball realitzat abans, durant i després de la firma del contracte d’arrendament, estant sempre i en tot moment assessorat davant de qualsevol dubte relacionat amb la gestió de la vivenda arrendada.
  5. Lloguer ràpid i segur. Gràcies a una bona promoció de les vivendes, s’agilitza el plaç i es redueixen. La mitjana de temps per aconseguir llogar una vivenda a Espanya ronda els 4 mesos, nosaltres lloguem en 25 dies.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + six =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.