5 característiques que tot llogater busca en un pis de lloguer

Si ets propietari, tens un immoble buit i estàs pensant el llogar-lo has de saber que als inquilins no els val qualsevol pis. Encara que, en els últims anys la demanda del lloguer ha crescut, una bona adequació del teu habitatge farà que puguis llogar-lo molt abans, ja que seran molts més els arrendataris que s’interessin per la teva propietat. Per això, t’oferim 5 característiques que tot inquilí busca en un pis de lloguer. No t’ho perdis!

Atent als petits detalls!

Si el teu habitatge està poblat de centenars de rajoles velles o desgastades, preocupa’t per renovar-les. Encara que estiguis acostumat a veure’les, és un petit detall que pot ser que no els agradi als inquilins interessats pel teu pis. Així mateix, vés amb compte amb altres elements, com la cortina de la dutxa, buscant que estiguin en bones condicions.

Equipa l’habitatge

Evita que el teu pis de lloguer sembli un traster. El futur inquilí ha de veure-s’hi vivint en aquest pis. Per això, des de Lloguer Segur et recomanem que el teu immoble compti amb el mobiliari necessari per residir o que ho promocions sense moblar. També et recomanem que la teva cuina compti amb els electrodomèstics bàsics com la rentadora, la nevera o la vitroceràmica.

Subministraments

Una altra de les característiques és tenir donats d’alta els subministraments de l’habitatge. Per atraure futurs arrendataris t’aconsellem que tinguis donats d’alta alguns serveis com la llum, l’aigua o el gas. Encara que, recorda posar-los al seu nom quan trobis al pròxim habitant de casa teva.

Ben comunicat

Un pis de lloguer guanya molts adeptes si està ben comunicat. Així que ja saps, si el teu pis de lloguer és a prop d’una parada de metro o d’autobús, no t’oblidis d’anunciar-lo. A més, si el teu pis es troba a prop de les principals vies de comunicació de la teva ciutat serà més fàcil de llogar.

Serveis

Un col·legi, un centre de salut o una biblioteca són serveis que demanden molts inquilins. Per això, si el teu habitatge es troba en una zona completa, on el futur arrendatari pugui trobar tot el que necessiti, es llogarà molt més fàcilment.

Se t’ocorren altres característiques que puguin interessar als inquilins?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.