5 cases al·lucinants que et deixaran amb la boca oberta

No ens hem pogut resistir i hem preparat una selecció de cases de somni que ens encantaria llogar. T’imagines viure en una cascada? Sentir-te a Egipte? O potser estar entre les muntanyes? No et perdis les nostres propostes.

Com en un museu

cases de somni

Encara que sembli el Guggenheim no ho és! El seu arquitecte, Didier Faustino, es va inspirar en el Big Bang i està completament integrada a la natura. A l’interior, podem gaudir d’estructures igual d’abstractes que les de l’exterior. Potser no és la més funcional, però guanya en originalitat. Si vols visitar-la, estàs de sort! doncs es troba al municipi de Matarranya a Terol.

Cent per cent de vidre

cases de somni

Si ets amic de la intimitat aquesta casa de vidre és la teva! Encara que sembli paradoxal, perquè qualsevol transeünt pot veure’t des de l’exterior, la seva ubicació, en plena muntanya, farà que gaudeixis de plena intimitat. Els arquitectes d’aquest projecte batejat com ‘The ring’ ens expliquen que el nom ve inspirat pels anells que marquen l’edat dels arbres i no, per la pel·lícula de por en la que segur molts haureu pensat.

Casa piràmide

cases de somni

Inspirada en l’antic Egipte aquesta casa dels arquitectes Takei Nabeshima encara és només un prototip, encara que tot sembla indicar que en breu es farà realitat. La idea original és que accedim a ella per la part inferior i que a la base tinguem piscina, jardí i fins i tot un hort, t’atreviries a viure-hi?

Una extensió de la natura

Les cases cova ja són molt conegudes a Almeria, però aquesta casa de Missouri va un pas més enllà, ja que utilitza els propis elements de la natura per formar l’estructura. Amb una façana a l’avantguarda, al seu interior el sostre i parets són roca natural. No sabem si serà còmoda o no, però el que és segur és que ha de ser perfecta per mantenir la temperatura.

No apta per gent que pateix vertigen

Aquesta casa agrada tant com desagrada, el que sabem és que no crea indiferència. Aquesta composta de quatre plantes, aparcament i les millors vistes del mar. A més, no patiràs problemes amb veïns sorollosos, encara que no sabem el que pot suposar un fort onatge. T’agrada?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.