5 claus per a propietaris que volen un lloguer segur

Qualsevol propietari vol viure el seu lloguer amb tranquil·litat, sabent que tot va vent en popa, que cobra puntualment, sense retards i amb la seguretat que el millor inquilí està al seu pis de lloguer, cuidant-i durant molt de temps. Si és el teu cas i vols gaudir d’un lloguer segur no et perdis les claus que avui et donem per aconseguir-ho!

lloguer segur

Confiança professional

Enfrontar només al lloguer pot esdevenir una experiència extenuant, ho sabies? Preparar l’immoble, establir el preu, gestionar les visites … En definitiva, fer-se càrrec de totes les accions que engloba llogar un immoble. Si com a propietari vols gaudir d’un lloguer segur no podràs cometre cap error, en el lloguer no val una ensopegada. ¿La nostra recomanació? Busca ajuda professional que et de la confiança que necessites.

I és que per tenir un lloguer segur necessites d’una sèrie de requisits que complir. En primer lloc, tenir l’immoble en estat òptim per poder ser llogat. Per a això hauràs de fer una posada a punt, revisant i reformant el que no estigui correcte. Un cop tot en ordre, és el moment que un assessor immobiliari el valori i t’ajudi a fixar el preu de la renda en funció de la zona, característiques, el mercat… Després de tenir el preu tècnic del lloguer, és el moment que l’agent immobiliari realitzi una sessió fotogràfica del pis de lloguer per a posteriorment promocionar-se i començar a gestionar les visites.

Llogater perfecte

La clau d’un lloguer segur és tenir l’inquilí perfecte. Qualsevol propietari que es preï hauria de saber que necessita tenir en el seu immoble al millor inquilí. Un arrendatari que sigui solvent, fiable i complidor convertirà el lloguer en una experiència satisfactòria per a tu. Així, quan es vagi, no dubtaràs a tornar a llogar la teva propietat; això sí, amb un altre inquilí perfecte.

Aquest procés és potser un dels més complexos del lloguer, per això et caldrà comptar amb l’ajuda del nostre equip, que, després gestionar les visites sobre l’habitatge, realitzarà un complet scoring financer a cada candidat a inquilí, pel qual avaluarà la capacitat de pagament i solvència.

Protecció per llei

Un propietari que vol gaudir d’un lloguer segur necessita la màxima protecció per llei. Recorda que el contracte d’arrendament ha d’estar elaborat d’acord amb el que estableix la Llei d’Arrendaments Urbans. D’aquesta manera, davant de qualsevol inconvenient o imprevist la llei t’empararà.

Per a l’elaboració d’un contracte de lloguer necessites de coneixements previs en matèria legal i d’un equip d’especialistes que t’ajudin a la redacció i en el qual quedi clarament especificat els drets i obligacions d’ambdues parts.

Drets i obligacions

Propietari i llogater tenen uns drets i obligacions específics en el lloguer. Com a propietari has de complir amb les teves funcions si vols que el teu inquilí compleixi amb les seves obligacions. Les dues parts heu de complir amb el pactat, d’aquesta manera aconseguiràs un lloguer segur amb molta més facilitat.

Per aconseguir complir amb aquest punt, hauràs d’estar al corrent de què és el que et correspon com a propietari i què l’arrendatari. Per a això res millor que estar assessorat pels professionals immobiliaris de lloguer segur.

Lloguer Segur

Lloguer Segur és la millor opció perquè com a propietari no et penedeixis d’haver llogat el teu immoble. No només trobarem a l’inquilí perfecte per al teu habitatge, sinó que tindràs garantit el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes.

A més, podràs gaudir de la gestió integral del teu lloguer, de tal manera que qualsevol aspecte relacionat amb el teu habitatge sempre quedarà gestionat pels millors professionals immobiliaris. Posarem a la teva disposició una àrea privada de client on amb només un clic podràs conèixer qualsevol aspecte del teu lloguer, des de la consulta del teu contracte, informes fiscals … fins a l’evolució de qualsevol avaria o incidència que pugui ocórrer en l’habitatge.

T’ho perdràs? Forma ja part de la companyia que ha canviat el mercat del lloguer!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.