5 claus per promocionar el teu pis de lloguer

Quan volem llogar un immoble, tan important és trobar un bon inquilí, com complir amb exigència el pas previ, promocionar l’habitatge. Si vols publicitar un pis de lloguer i que destaqui sobre la teva competència, necessites dur a terme 5 trucs que a continuació et desvetllem.

 

Informació concisa i clara

Encara que tinguis un afecte especial al pis que vols llogar, no t’has d’enrotllar en la descripció de l’immoble, si ho fas, ningú es pararà a llegir l’anunci. Intenta que la informació sigui clara i visible. El teu objectiu és que a primera vista, el llogater pugui obtenir les dades més importants del lloguer.

Fotos cuidades

Per llogar el teu pis les fotografies han d’estar cuidades (il·luminació, enfocament, enquadrament …) així com tots els espais recollits i cuidats al detall.

La veritat abans de res

Has de ser sincer, perquè en cas contrari et descobriran! Informa dels metres quadrats reals, l’amplitud exacta de les habitacions, si vols llogar amb o sense mobles o per exemple, aclareix des del primer moment, si s’admeten o no animals. Com més precís siguis, més ho agrairan els inquilins.

Certificat d’eficiència energètica

Aquest punt és imprescindible. A l’anunciar un pis de lloguer, has de comunicar i donar a conèixer als inquilins l’etiqueta energètica de l’immoble. Recorda! És obligatori des de l’1 juliol 2013.

Demana ajuda als que més saben de lloguer

Si vols que res falli i que el teu pis es llogui ràpid i segur, la millor opció, és demanar ajuda als que més saben de lloguer. Des de Lloguer Segur, ens encarreguem de la gestió integral de l’arrendament, des de la promoció de l’immoble en els principals portals immobiliaris, fins a la recerca de l’inquilí, la formalització dels contractes i el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.