5 claus per renovar un bany sense obres

El bany és una de les estances que es deteriora abans en un habitatge. Sabem que molts voldríeu modernitzar-lo, però com podem renovar un bany sense fer obres? Us expliquem els nostres trucs.

Renova les rajoles

Renova les rajoles sense obres

Per renovar el bany sense obres, i en concret les parets, només necessites un pot de pintura. Acomiada’t de les rajoles antigues amb només una capa de pintura especial. Què necessites? Escollir una tonalitat que t’agradi, pintura especial per rajoles i brotxa.

Adéu al sól

Els sòls dels banys solen ser molt soferts i es fan malbé fàcilment. Si vols renovar el bany sense fer reformes et recomanem que, en comptes d’aixecar i retirar el sòl, superposis un altre per sobre. Avui hi ha al mercat centenars de sòls de muntatge fàcil i que pot fer un mateix, des dels sòls vinílics, que s’enganxen i es poden retirar en qualsevol moment, fins els que fan clic.

Segellat

Tant si tens banyera com a plat de dutxa, retira tot el segellat de silicona antic i dóna un cop de nova capa, aconseguiràs que doni sensació de ser més higiènic. A més, en el cas de les banyeres, també es pot donar un toc de pintura, antilliscant i renovadora. En el cas de les dutxes, sinó tens mampara, renova la cortina.

Mobles

Si tens els mobles molt deteriorats, o escrostonats, pots buscar-ne un low cost per renovar-lo, o optar per fer-ho tu mateix. Una forma molt senzilla per renovar el bany sense obres és empaperar l’armari amb vinil. Hi ha centenars, de dissenys, colors, formes… Només has d’escollir el que més t’agradi.

Complemets

Perquè el bany del teu habitatge de lloguer sembli de botiga, necessites decorar-lo. Aposta per complements senzills com espelmes, cistelles de vímet, miralls o llums. Aconseguiràs un aire completament renovador i potser, reformaràs el bany sense necessitat d’obres.

Una altra forma de donar un toc especial al teu bany són aromes, sabons o encens que facin plaent entrar i romandre en el bany.

Com seria el teu bany ideal? Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.