5 claus per ser l’inquilí perfecte que tot propietari busca

Si vols entrar-li pel bon ull al propietari i que presumeixi de tenir un inquilí perfecte, hi ha 5 claus imprescindibles que hauràs de complir per ser precisament el que busca un propietari.

inquili perfecte

Serietat

Recorda que quan coneguis al teu propietari hauràs de ser cordial i seriós. Com si d’una entrevista de treball fora, la primera impressió és molt important. Educació, respecte i serietat seran les estratègies a seguir per convertir-te en el seu inquilí perfecte.

Solvència

Per ser un inquilí perfecte, has de ser solvent. Encara que un pis t’enamori, si es passa del teu pressupost, deixa-ho còrrer. Has d’ajustar la renda a les teves possibilitats per poder fer al pagament corresponent sorgeixi l’imprevist que sorgeixi. El recomanable és que la despesa mensual per lloguer no sigui de més de 40% dels teus ingressos. Si pagues religiosament seràs el llogater perfecte per al teu propietari.

Seguretat

Perquè el propietari es quedi més que tranquil i et catalogui ràpid com un inquilí perfecte, no dubtis a l’hora de presentar documentació que avali la teva solvència. Una nòmina, un contracte laboral o l’aval d’algun familiar, donaran a llogar el la seguretat necessària.

Estabilitat

Si vols ser un inquilí perfecte estaràs buscant un pis de lloguer per convertir-lo en la teva llar. Explica-al propietari teu pla de futur i fes-li veure que vols viure en el seu immoble, no passar per ell. Sempre poden sorgir imprevistos pel camí, però ofereix-li estabilitat a llarg termini.

Compliment

Pagar de forma puntual, tenir cura del pis de lloguer, fer-te càrrec de les despeses corresponents … Si vols ser el llogater perfecte has de ser 100% complidor. Respon davant els teus obligacions com a inquilí i tingues per segur que tots els teus drets quedaran coberts per un propietari content de tenir l’inquilí perfecte vivint en el seu immoble.

Tens alguna altra clau per convertir-te en l’inquilí perfecte? ¡Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.