5 CONSELLS AMB ELS QUALS AUGMENTARÀS EL PREU DE LLOGUER DE CASA TEVA

Vols posar el teu habitatge en lloguer i no saps per on començar? Primer pas, treure la màxima rendibilitat , et deixem els millors trucs perquè tinguis un lloguer ràpid, segur i a el millor preu.

COM AUGMENTAR EL PREU DE LLOGUER D’UNA CASA

Quan prens la decisió de posar un habitatge en lloguer , ens sorgeixen centenars de dubtes: com preparar el pis, quant demanar de lloguer, on trobar un bon llogater … Si el teu objectiu és tenir un lloguer segur obtenint les màximes rendibilitats, segueix aquests consells.

REFORMES I REPARACIONS

L’ estat de l’habitatge que vols llogar és clau. No tot és òptim per llogar, per això és important que l’habitatge llueixi perfecte i inverteixis en petites reformes i reparacions. Pel que fa a les reformes més comuns en pisos de lloguer , aquestes solen centrar-se en banys i cuines, ja que es tracten dels espais més susceptibles a la deterioració amb el pas del temps. Tots dos han d’estar completament equipats perquè l’immoble pugui ser llogat i resulta fonamental comprovar el bon estat de canonades, canonades, desguassos …

Pel que fa a les reparacions , és important supervisar el bon funcionament de tot l’habitatge, des d’electrodomèstics, fins persianes, portes, finestres o la pròpia instal·lació elèctrica. Reparar qualsevol desperfecte ens ajudarà a tenir un lloguer tranquil en el futur, ja que els nostres inquilins es trobaran confortables en l’habitatge.

HOME STAGING

Aquesta tècnica de màrqueting immobiliari és una de les estratègies clau si vols llogar el pis ràpidament. La seva principal finalitat consisteix a millorar la imatge de l’habitatge ajudant així a augmentar el valor del lloguer.

Per aconseguir aplicar de manera correcta el home staging al teu pis de lloguer, has de tenir cura dels següents elements:

  • Imatge de l’habitatge : estat, neteja, pintura …
  • Disposició del mobiliari : si decideixes posar en lloguer el teu habitatge amb mobles, procura que aquests siguin funcionals i pràctics, a més d’essencials, sense sobrecarregar estades.
  • Il·luminació de l’immoble : comprova el bon funcionament de la llum i afegeix punts en aquelles zones que vulguis destacar.
  • Detalls : Encara que els habitatges de lloguer han d’estar el més despersonalitzades possible, hi ha detalls que ajudaran a marcar la diferència: tèxtils, objectes decoratius, cortines, fins a quadres, gerros o catifes.

NETEJA I OLOR

Presentar un habitatge de lloguer a les visites net i amb una aroma agradable atraurà encara més als inquilins. Per aconseguir-ho, cal realitzar una neteja en profunditat de l’immoble i posteriorment fer un petit manteniment. Recorda que si vols tenir la casa neta mentre llogues el pis, aquí tens els millors consells .

Pel que fa a l’aroma, pots optar per ambientadors artificials i automàtics que desprenen fragància en el temps que ho programes o si ho prefereixes per ambientadors naturals, col·locant-los en les diferents estances, faràs que tota la casa faci olor perfecta.

MOBILIARI

Si has pres la decisió de llogar l’habitatge amb mobles evita posar aquells que porten anys al traster i no s’utilitzen o que no estiguin en perfecte estat. Per llogar un pis amb mobles la norma més correcta és la de menys és més, per tant, només mobla amb l’essencial i sempre tingues en compte les dimensions de cada habitació, en cas contrari, la casa perdrà sensació d’amplitud i ordre.

LLOGUER SEGUR

No hi ha lloguer més segur que el que t’ofereix Lloguer Segur . A més de garantir el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes, mantenint la morositat en el 0%, els nostres assessors immobiliaris t’ajudaran a llogar l’habitatge obtenint les màximes garanties i rendibilitats.

Nosaltres ens encarreguem de tot! Amb la gestió integral del lloguer a més de realitzar un estudi de mercat sobre l’immoble, ajudar-te a fixar la renda, programar les visites amb inquilins o formalitzar el contracte, també ens encarreguem d’incidències, avaries, reparacions, comunicacions, fiança … tot el que el teu habitatge de lloguer necessita!

Vols obtenir la màxima rendibilitat en el lloguer? Contacta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + 14 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.