5 consells definitius per llogar un habitatge

Moltes vegades, quan volem posar un habitatge en lloguer tenim molts dubtes sobre com ho hem de fer. És el teu cas? Per ajudar-te, et proposem cinc consells bàsics perquè puguis arrendar un habitatge ràpidament. No esperis més i mira’ls!

consells llogar habitatge

Neteja

Encara que no hi visquis, preocupa’t de mantenir-lo net. Als possibles llogaters, quan s’interessin pel teu pis, els cridarà més l’atenció si el tens en bones condicions. Així que ja saps, un cop al mes mínim, passa una mica la baieta i l’escombra.

Despersonalització

Un dels consells bàsics per llogar un habitatge és eliminar tots els estris personals. Els futurs inquilins han de sentir aquesta casa com a seva. Guarda totes les fotos familiars i records que tinguis escampats pel pis. Així mateix, no utilitzis l’habitatge com un traster. Tens dues opcions: anunciar l’habitatge amb els mobles bàsics o sense moblar. No hi deixis el mobiliari de la iaia que ja no vols, això pot tener l’efecte contrari

Fes un bon anunci

Per llogar un habitatge amb rapidesa, és fonamental que el teu anunci sigui atractiu. Per això, explica detalladament totes les característiques de l’immoble (habitacions, serveis comunitaris, orientació, etc.). També és molt recomanable que especifiquis els serveis amb què compta la zona i si està ben comunicat.

A més, són importantíssimes les fotos amb les que publicites l’habitatge. Serà el que més cridi l’atenció quan els candidats vegin l’anunci. Encara que et sembli una ximpleria, no ho és. Presta molta atenció a les fotos que fas.

Sigues agradable

Quan rebis al teu habitatge de lloguer a uns inquilins, sigues simpàtic. Les primeres impressions són molt importants. Estigues atent a totes les seves necessitats, respon agradablement als seus dubtes i Facilita’ls tot allò que demanin.

Lloguer professional

Si vols simplificar el procés, et recomanem que lloguis l’immoble amb l’ajuda d’un professional. L’expert immobiliari t’aconsellarà durant tot el procés. A Lloguer Segur, els nostres comercials estaran amb tu des del principi, fins que trobin els inquilins perfectes.

Se t’ocorren altres consells per llogar un habitatge? Comparteix-los amb nosaltres.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + 10 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.