5 consells imprescindibles que et permetran llogar un pis en poc temps

Com saps, un habitatge buit l’única cosa que genera són despeses. Per això, per evitar aquesta situació, la millor opció és que la lloguis per aconseguir una rendibilitat. Si no saps com arrendar el teu immoble, et donem cinc consells perquè trobis al millor inquilí en un termini breu de temps. Atenció!

Fes un bon anunci

Per llogar un pis en poc temps, és fonamental que facis un anunci atractiu. Per a això, has d’especificar totes les característiques del teu habitatge (nombre d’habitacions, orientació, metres quadrats, etc.). Així mateix, també han d’aparèixer els serveis existents a la zona on està ubicat l’habitatge, i les diferents opcions de transport. A més, l’oferta ha d’anar acompanyada d’unes fotos cridaneres que facin que els inquilins potencials s’interessin per ell.

Equipa la cuina

Si el teu habitatge compta amb els electrodomèstics bàsics cridarà més l’atenció dels inquilins visitar el teu immoble. No cal que compris tots, però la vitroceràmica, la rentadora i la nevera són bàsics. Així mateix, si ja comptes amb ells, però estan antiquats, et recomanem que adquireixis uns de qualitat.

Atent als petits detalls

Tot i que els petits detalls no et cridin l’atenció, has d’estar molt atent a com presentes el teu habitatge. Per llogar un pis ràpid, t’aconsellem que ho despersonalicis, és a dir, guarda tots els teus estris personals i neteja’l.Aquestes accions faran que el possible llogater es senti com a casa i es vagi amb un bon record.

Els subministraments donats d’alta

Com saps, la tasca d’activar els subministraments (llum, aigua, gas) li correspon al propietari de l’immoble. Per això, quan vagis a llogar el teu habitatge preocupa’t per donar-los d’alta. D’aquesta manera, els possibles habitants podran entrar a viure immediatament i no hauran d’esperar a que aquests ja estiguin en funcionament. Això sí, quan trobis l’inquilí, comprova que aquest canvia la titularitat.

Lloguer professional

Si vols llogar un pis en poc temps i amb la màxima seguretat, t’aconsellem que acudeixis a un professional immobiliari. En Lloguer Segur nostres experts s’afanyaran a trobar l’inquilí perfecte en 15 dies, de mitjana.

Coneixes més consells per llogar un pis en poc temps? Comparteix-los

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − eight =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.