5 consells per enamorar a primera vista al teu potencial llogater

Quan un inquilí busca un habitatge on residir, a part de filtrar els pisos segons les seves necessitats, aquest li dóna molta importància a l’estat de l’habitatge. És molt important, que el potencial habitant, se senti com a casa. Per això, és fonamental que estiguis molt atent als petits detalls. No saps quins són? Tranquil, nosaltres te’ls resumim.

habitatge de lloguer

L’anunci, importantíssim

Abans que els possibles llogaters visitin l’habitatge, és important que l’immoble els cridi l’atenció i es decideixin per visitar-lo. Aconseguir-ho és una tasca senzilla. Per suscitar l’interès dels potencials llogaters, has de crear un bon anunci. En l’oferta cal que s’especifiquin les característiques del pis, com el nombre d’habitacions, metres quadrats o l’orientació, els serveis que han a la zona o la situació exacta de l’immoble, entre d’altres. A més, cal que acompanyis a l’anunci d’unes bones fotos on es vegi amb qualitat com és l’habitatge i que cridin l’atenció de les persones que vegin l’oferta.

Despersonalitza l’habitatge

Com us hem comentat, un punt molt important, per enamorar al teu inquilí, és que aquest tingui la sensació d’estar a casa. Per això, és bàsic que recullis tots els estris personals que tinguis repartits per l’habitatge perquè, les fotos de la teva infància o el gerro que vas portar d’un viatge, no seran d’interès per al pròxim habitant.

Atenció amb el mobiliari

Al mercat s’ofereixen tant habitatges moblats com sense moblar, mai a mitges. En el cas en el que vulguis llogar la teva propietat amb mobles, heu de tenir en compte que tingui els necessaris, la teva casa no pot fer veure que és un traster. A més, l’habitatge guanyarà punts si substitueixes els mobles antics i desgastats per altres més moderns i amb espai per a emmagatzematge.

Mantingues l’habitage en bones condicions

Encara que és una cosa comú, no està de més recordar-ho. Si vols cridar l’atenció del teu potencial inquilí has ​​de reparar els petits desperfectes que hi hagi (esvorancs i pintura de les parets, situació del sòl o estat dels sanitaris) i tenir el immoble net perquè, quan el possible habitant el visiti, no s’ofegui amb la pols.

Subministraments i electrodomèstics

Si el teu pis té els subministraments donats d’alta, tindrà més possibilitats de cridar l’atenció del potencial llogater, ja que, aquest fet, vol dir que podrà entrar a viure immediatament i no haurà d’esperar a que estiguin activats.

En el cas dels electrodomèstics, t’aconsellem que la cuina compti com a mínim amb la rentadora, la nevera i la vitroceràmica. Així mateix, és recomanable que els facis un ull, per cerciorar del seu correcte funcionament.

Se t’ocorren altres consells per enamorar al possible llogater? Comparteix-los amb nosaltres.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.