5 consells per estudiants que busquen pis de lloguer

Sí, ho sabem, aquestes setmanes tan estranyes no han estat gens fàcils de cara a buscar pis de lloguer per al curs que ve, però tenim uns consells infal·libles si estàs buscant pis de lloguer d’estudiants amb els quals encertaràs segur.

CLAUS PER A ESTUDIANTS QUE BUSQUEN PIS DE LLOGUER

Si ets estudiant i busques pis de lloguer, a continuació, t’enumerem una sèrie de variables sobre les que has de tenir especial atenció.

ON BUSCAR PIS DE LLOGUER D’ESTUDIANTS

Els vells cartells de ‘es lloga’ clavats a les façanes dels pisos o als balcons ja estan més que passats de moda. Ara, el criteri de cerca més comuna és internet, de manera que, si busques pis de lloguer d’estudiants, et recomanem que vagis als principals portals immobiliaris on hi trobaràs moltes opcions. A més, hi pots seleccionar les característiques de el pis que vols, la zona, visitar l’habitatge online, reservar cita per veure-la en viu o fins i tot llogar directament. Aquí pots començar el procés de recerca del teu pis de lloguer d’estudiants.

UBICACIÓ

A l’hora de buscar pis de lloguer per a estudiants, el més freqüent és fer-ho prop  de la nostra zona d’estudis. Això ens facilita l’accés als centres d’estudi i, a més, són zones proveïdes de multitud de serveis i d’un gran ambient estudiantil.

Alguns estudiants prefereixen allunyar la seva residència una mica de la zona universitària, si és el teu cas, selecciona un barri que compleixi amb característiques bàsiques com accessibilitat, transport, serveis bàsics, zones verdes, etc.

CARACTERÍSTIQUES DE L’HABITATGE

Quan busquem pis de lloguer per a estudiants normalment ho fem per compartir habitatge amb altres companys. En aquests casos, el tipus d’habitatge més demandat és el de 2 o 3 habitacions, amb al menys dos banys i si pot ser, exterior. D’altra banda, el mobiliari sol ser un plus a valorar, i és que això ens evita haver de fer mudances molt grans.

Un altre aspecte important al què hem de parar atenció és a les condicions de lloguer, la renda, els serveis extra (alguns inclouen la connexió a internet, calefacció central, subministraments …) i per descomptat, a la idoneïtat de el pis ja que aquest, haurà de tenir la cuina totalment equipada.

CONTRACTE

Escollit el pis de lloguer d’estudiants perfecte per a tu, és el moment de formalitzar el contracte de lloguer . Per a aquest punt és important comptar amb algun coneixement del que estableix la Llei d’Arrendaments Urbans, pel que fa a el temps mínim de permanència, drets i obligacions de propietari i inquilí i redacció del contracte.

Recorda que, si vols compartir pis de lloguer d’estudiants, en el contracte de lloguer han d’aparèixer totes aquelles persones que vulguis residir a l’habitatge i que, a l’hora de realitzar alguna modificació sobre aquest punt, hauràs de comunicar a l’arrendador, a més de realitzar les corresponents modificacions en el contracte.

LLOGUER PROFESSIONAL

Si busques un pis de lloguer per a estudiants i que tot sigui més senzill, recorre a lloguer professional. En Lloguer Segur t’assessorem i ens encarreguem de totes les gestions de l’arrendament. A més, el nostre equip d’assessors i experts jurídics resolem tots els teus dubtes i posem a la teva disposició una àrea privada, on podràs gestionar-ho tot, sense necessitat de desplaçar-te.

Tens dubtes sobre com buscar pis per a estudiants ? Pregunta’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − nine =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.