5 consells per evitar robatoris al teu pis de lloguer

Com saps, per a la qual els lladres qualsevol ocasió és bona per entrar en un habitatge i fer-se amb el seu preuat botí. Tot i que els lladres sempre aprofiten qualsevol descuit de l’habitant de l’immoble, pots prendre mesures per posar-ho més difícil. Per això, t’expliquem cinc consells bàsics per evitar robatoris al teu pis de lloguer.

Tanca les finestres

És una de les mesures més importants que has de prendre per evitar robatoris al teu pis de lloguer. Sempre que vagis a sortir de casa, assegura’t de que totes les finestres queden tancades. D’aquesta manera, els lladres ho tindran molt més complicat per colar-se al teu habitatge. A més, a les nits, encara que estiguis a casa, preocupa’t que de que no quedin obertes.

La porta sempre amb clau

Sempre que marxis de casa, encara que siguin només uns minuts, passa la clau el major nombre de voltes possible. Encara que la porta sigui blindada, mai tancaments amb un cop de porta, ja que els lladres ho tindran molt més fàcil per entrar al teu habitatge de lloguer.

Revisa la teva porta

A part de tancar el pany amb clau, et recomanem que de tant en tant revisis l’estat de la teva porta. Els lladres no deixen res a l’atzar i és comú que, abans d’entrar a robar a un pis, facin marques a les portes per deixar reflectida l’activitat d’aquest habitatge. Els dibuixos els solen fer amb un punxó o un marcador, per això si veus algun senyal esborra-la i dóna avís a la policia.

Que no es noti que has marxat

Si pases uns dies fora, evita que la gent sàpiga que has marxat. Per evitar robatoris en el teu pis de lloguer, no deixis totes les persianes tancades amb pany i clau, ja que és un clar símptoma que no hi ha ningú a casa en aquell moment. A més, és recomanable que deixis a algú encarregat que et reculli la correspondència. Una bústia atestat de cartes vol dir que l’habitant fa temps que no passa per allà.

Alarmes anti-robatori

Si vols comptar amb una seguretat completa i així evitar robatoris al teu pis de lloguer, instal·la una alarma antirobatori. D’aquesta manera, qualsevol moviment estrany que hi hagi al teu habitatge serà alertat les forces de seguretat. A més, el seu ensordidor xiulet espantarà als lladres.

Se t’ocorren altres consells per evitar robatoris al teu pis de lloguer? Explica’ns.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.