5 consells per millorar l’eficiència energètica del teu habitatge

Adaptar el teu habitatge i aconseguir que compleixi criteris d’eficiència energètica no és impossible! Amb uns senzills passos aconseguiràs que el teu pis sigui més sostenible, responsable, eficaç i més estalviar en les factures.

Vigila els corrents

Comprova que les finestres estiguin ben segellades. En el cas que es necessiti canviar-les perquè siguin antigues, hi ha subvencions perquè el cost sigui més suportable. Decanta’t sempre pel doble vidre.

Eficiència energètica a la llum

Una bona il·luminació és clau per ser més eficients. Canvia les teves bombetes per les de baix consum, no són molt cares encara que sobretot recomanem utilitzar Led, estalviaràs diners en la factura d’electricitat i a més reduireu la petjada de carboni.

L’aigua també compta

Hi ha petits mecanismes, res costosos, que permetran portar a la teva llar l’eficiència energètica. Amb uns airejadors aconseguiràs que l’aigua es barregi amb aire i doni la sensació que hi ha més del que realment s’està utilitzant.

Un altre truc, baixa la temperatura de la caldera, gastaràs menys gas i no hauràs de barrejar tanta aigua calenta amb freda.

Electrodomèstics

Sempre etiquetes A o superiors. Consumiràs i contaminaràs menys, a més no hi ha una gran diferència pel que fa a preus amb altres tipus d’etiqueta. Ho notaràs!

Et convidem a que ens expliquis les teves trucs per fer la teva casa més eficient. Recorda que pots enviar-nos les teves consultes sobre eficiència energètica a través del consultori o de les nostres xarxes socials Twitter, Facebook i Google+

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − seven =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.