5 consells per neutralitzar llogaters morosos

Experts de l’impagament, defraudadors professionals, mestres de les martingales així podríem definir el temor de qualsevol propietari, el llogater morós professional. Vols mantenir-los a ratlla? Segueix llegint, en aquest post et donem les claus per neutralitzar-los.

Mesures preventives

Les mesures preventives són essencials per esquivar un inquilí morós. El nostre consell és que contactis amb professionals del lloguer, que s’encarregaran de la gestió integral de l’arrendament i d’analitzar al detall a cadascun dels candidats que vulgui optar a viure a l’immoble. A més, Lloguer Segur especialista en la protecció al propietari, et garanteix el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes.

Preu tècnic

Fixar el preu de mercat del teu pis és una altra clau per no topar amb un morós professional. Encara que pugui semblar una ximpleria, quan un pis aquesta fora de preu, redueixes el nombre d’inquilins que el puguin visitar i entre els pocs que acudeixin pot trobar un inquilí morós, que amb l’excusa que no li importa quant pagar pel lloguer, t’acaba convencent i deixant a deure la resta de mesos.

Consulta els antecedents de l’inquilí

Hi ha eines molt pràctiques com el Fitxer d’Inquilins Morosos. Amb una consulta pots conèixer els antecedents del teu futur inquilí, si ha deixat de pagar en alguna ocasió a altres casolans o si està registrat en el mateix fitxer.

Estudis de solvència

Demanar les nòmines, contracte de treball, referències d’anteriors casolans o qualsevol document que justifiqui ingressos, també t’ajudarà a evitar a inquilins morosos.

En Lloguer Segur, totes les nostres operacions passen per un exhaustiu anàlisi de solvència i viabilitat realitzat pel nostre departament de risc, per garantir que el teu inquilí, és l’inquilí perfecte.

D’altra banda, sempre recomanem que els subministraments es posin a nom de l’inquilí, d’aquesta manera, si deixen algun deute li reclamaran directament a ell.

Contractes legals

És essencial afermar la seguretat jurídica de l’arrendament. Per això mateix, és primordial que hi hagi un contracte en el qual s’especifiquen per mitjà de clàusules dels drets i obligacions d’ambdues parts (propietari i inquilí) D’aquesta manera, sempre estaràs protegit.

Segueix els nostres consells i t’evitaràs topar amb inquilins morosos.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.