5 consells per reformar el teu pis de lloguer i no morir en l’intent

Ficar-se a fer obres posa els pèls de punta, som conscients. Però si vols trobar un llogater perfecte i gaudir d’un lloguer segur és probable que el teu pis de lloguer hagi de passar per xapa i pintura. Si no vols reformar el teu pis de lloguer i morir en l’intent, atent a aquests 5 consells!

obres pis de lloguer

El pla

El primer de tot és establir un pla. Tingues clar què vols reformar i què no en base al teu pressupost. Abans de llançar-te a reformar el teu pis de lloguer aclareix bé les teves idees i objectius, sinó estaràs perdut.

Temps tancats

Sempre es diu que quan fiques obrers a casa saps quan arriben però no quan marxen. Si no vols perdre el cap en reformar el teu pis de lloguer, fixa per contracte els terminis: data d’inici i de final. D’aquesta manera, si s’incompleix el termini de finalització podràs demanar interessos per demora i retenir el pagament sense major problema.

Professionals

Si vols evitar-te problemes majors, posa la reforma del teu pis de lloguer a mans d’autèntics professionals. Si vols que quedi fenomenal, no facis chapuces.

Compara pressupostos

No et quedis amb el primer professional que et presenti un pressupost que s’adeqüi a les teves possibilitats. Compara preus i projectes. L’ideal és que, almenys, tinguis tres diferents entre els quals escollir per finalment decidir qui s’encarregarà de reformar el teu pis de lloguer.

Burocràcia

Un tema molt important és la burocràcia. Abans de començar a reformar res hauràs de demanar els permisos d’obra necessaris per a procedir. Però no només això recorda que has d’evitar al màxim les molèsties a la comunitat de veïns. Cobreix l’ascensor, col·loca cartells informatius i respecta els horaris i els dies de descans.

Què vols arreglar al teu pis de lloguer? Vas a fer obres? Esperem que els nostres consells et serveixin d’ajuda!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − nine =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.