5 consells per transformar la cuina del teu pis de lloguer

Com bé sabeu al blog ens encanta donar-vos consells de decoració per als vostres habitatges de lloguer, ja sigueu propietaris o inquilins, el que importa de veritat és que el vostra habitatge sempre es vegi bé. Avui centrem la nostra atenció en les cuines. Sabíeu que també podeu posar-les a l’última? Segueix llegint.

Neteja general

Vam començar a renovar la cuina del vostre habitatge de lloguer, per a això és essencial una neteja general, i prenguis la decisió en ferm de tirar aquests objectes vells.

Recorda, per a una bona distribució i organització, els objectes grans sempre han d’estar en els mobles més alts, així aprofitarem millor els espais.

renovar la cuina

Contrast de color

Si tens una cuina petita, sempre és recomanable que aquesta tingui les parets i els mobles de color blanc, això donarà amplitud i lluminositat. Per als més arriscats, amants del DIY (Do it yourself) i d’economitzar al màxim, us proposem donar tocs de color fent servir el washi tape. Aquest adhesiu decoratiu d’origen japonès, no només és barat sinó que és reversible i transforma completament els espais.

renovar la cuina

El moble que tot ho canvia

Tens una cuina americana? Diferència espais adquirint un moble multiusos i utilitza-la com a una illa. Econòmics i molt pràctics, faran que la cuina del teu habitatge de lloguer sembli una altra i, a més, et permetrà tenir un major emmagatzematge.

renovar la cuina

Aliats que donen espai

Les prestatgeries i els ganxos són excel·lents accessoris per decorar les parets de la cuina del teu habitatge de lloguer ia més sense saturar en excés de coses, poden convertir-se en un complement ideal de decoració.

renovar la cuina

Els detalls que importen

Una cistella de vímet, un fruiter amb estil, un davantal cridaner i com no, un drap de cuina a joc. Tots aquests elements, bàsics i essencials a la teva cuina, poden marcar la diferència si sabem distribuir-los correctament. Us deixem un exemple.

renovar la cuina

Quins son els vostres trucs per renovar la cuina? Ens els expliqueu?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − twelve =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.