5 coses que busca un llogater en un pis de lloguer

Un bon llogater té clar quines coses són importants a l’hora d’embarcar-se en un procés de cerca de pis. Si ets propietari i poses un habitatge de lloguer, avui t’expliquem les coses que veritablement un llogater té en compte perquè així tu també sàpigues com exercir el teu paper.

Una llar

Això és el primer de tot i el més important. Un bon llogater busca casa seva, casa seva en un pis de lloguer. Hi haurà de passar molts mesos, fins i tot anys, fent la seva vida. Per això, és important que us resulti confortable, atractiu i càlid, en cas contrari, buscarà una altra opció millor. Com que per a gustos hi ha els colors, sempre hi haurà algú que imagini la seva vida al teu pis de lloguer.

Imaginar-se vivint aquí

És important que el teu immoble estigui preparat perquè les visites siguin un èxit. Un bon llogater busca imaginar-se vivint a la casa que visitaRetira tots els objectes personals (quadres, fotos, roba que tinguis al teu immoble) perquè ell pugui anar col·locant amb la seva imaginació els seus en aquesta primera presa de contacte.

Un inquilí tan bo com ell

Un bon llogater vol un bon inquilí. Tingues molt en compte quins són els vostres drets i obligacions i, en el vostre paper de propietari, compleix rigorosament amb tots els vostres deures. És important que establiu una relació cordial marcada per una bona comunicació.

Un pis en bones condicions

Subministraments  donats d’alta i les  condicions idònies  són imprescindibles per a un bon llogater. Amb això ens referim al fet que és important que un  pis de lloguer estigui llest per entrar a viure . L’equipació bàsica a la cuina, els subministraments d’alta i al dia i tot en funcionament correcte atrauran el llogater perfecte.

Contractes legals

Tot basant-se en la  Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). Els contractes han de ser 100% legals, sense clàusules abusives i de fàcil comprensió. Als documents signats per entrar a viure en un pis de lloguer han d’aparèixer de manera clara els drets i les obligacions d’un bon propietari i d’un bon llogater. En aquest sentit, hauràs d’estar al corrent de les noves normatives que el Govern ha proposat en matèria de lloguer, per assegurar-te que es compleixen de banda i banda.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 6 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.