5 coses que has de fer abans de llogar un pis

Llogar un pis no és tasca fàcil, abans d’aconseguir signar el contracte has d’assegurar-te que resulti atractiu. L’adequació d’un pis per a poder llogar-lo de forma fàcil i ràpida és imprescindible, també ho és si vols aconseguir un contracte de lloguer protegit.

En cinc senzills passos tindràs l’èxit assegurat:

Deixa’t ajudar

Contacta amb professionals del sector que t’assessorin. Per exemple, a Lloguer Segur prestem un servei integral per llogar el teu pis. A més garantim el cobrament puntual de les rendes el dia 5 de cada mes.

Fes que el teu pis sigui atractiu

La primera impressió és el que compta. Converteix el teu pis en una llar i fes que els teus propietaris s’hi vegin vivint. Pinta, netaja’l i repara tots els possibles imperfectes. És important, a més, que despersonalitzis l’habitatge. Treu totes les fotos, tots els records … És difícil imaginar que un pis es convertirà en casa teva quan sembla la casa d’un altre.

Legalitat per sobre de tot

A l’hora de llogar un pis és imprescindible complir amb la llei. A través del nostre Departament Jurídic t’asseguraràs que el contracte d’arrendament estigui redactat d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). Assegura’t que estiguin ben especificades les obligacions i drets com a propietari i inquilí.

Sigues realista amb el preu

En el moment de fixar el preu del lloguer no et deixis portar per falses creences. Oblida’t del que t’aconsellin teus veïns, l’import de la hipoteca o els sentiments cap a l’habitatge. Deixa’t ajudar per fixar un preu tècnic i realista amb la situació del mercat.

Subministraments i certificat energètic en ordre

És molt important que els subministraments (aigua, llum i gas) estiguin donats d’alta i al corrent de pagament. A Lloguer Segur sempre recomanem que a l’hora de llogar un pis es realitzi un canvi de titularitat per evitar problemes. A més, és obligatori tenir el certificat d’eficiència energètica. Si encara no el tens, t’ajudem a aconseguir-ho.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + twelve =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.