5 coses que has de tenir en compte abans de triar una assegurança d’impagament del lloguer

El que més li pot preocupar a qualsevol propietari d’un pis de lloguer és trobar-se amb un llogater que no paga les rendes quan toca. És suficient una assegurança d’impagament de lloguer? Segueix llegint!

assegurança d'impagament del lloguer

Només cobreixen eventualitats

Els impagaments de renda solen tenir darrere una intencionalitat. Les assegurances cobreixen casos puntuals, però no es poden considerar una eina efectiva contra la morositat en el lloguer. L’objectiu és disminuir els casos de morositat i impagats a nivell general, evitar que el lloguer es converteixi en un nínxol de morositat per la dificultat i complicat dels processos de desnonament.

Necessites sentència en ferm

Per fer efectiva la pòlissa heu de tenir un sentència en ferm, és a dir, necessites passar per un procés judicial i que es certifiqui que el teu inquilí ha deixat de pagar. En aquest procés poden passar mesos sense que percebis els diners de les rendes. La majoria de les companyies que ofereixen algun tipus d’assegurança d’impagament del lloguer garanteixen les rendes durant 12 mesos des de la comunicació de l’impagament, però com diem, no fa efectiu fins a tenir una sentència en ferm.

Mesures de prevenció

Utilitzant mesures preventives es poden evitar possibles problemes posteriors d’impagament. A Lloguer Segur busquem l’inquilí perfecte, per al que realitzem un exhaustiu anàlisi de solvència i viabilitat per assegurar-nos que la teva inquilí podrà fer front al lloguer davant de qualsevol incident.

Clàusules i cobertures

Cada companyia té les seves clàusules i les seves cobertures. Revisa les condicions si no vols trobar-te amb sorpresa. Per exemple, pots trobar-te amb una clàusula que especifiqui que si el llogater es declara insolvent el propietari haurà de tornar els diners.

Gestió professional

Si vols tenir un lloguer segur busca el valor afegit que una assegurança d’impagament de lloguer no et pot donar. Com diu la dita val més prevenir que curar, així que deixa’t assessorar per professionals que t’ajudin a mantenir ben lluny a possibles llogaters morosos. En Lloguer Segur et garantim el cobrament puntual de les rendes dels dies 5 de cada mes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + fourteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.