5 coses que has de tenir en compte sobre el lloguer de vacances

Amb aquesta calor tots pensem només en les vacances. Si tens un pis buit, més si està en una zona turística, pot ser que t’estiguis plantejant destinar-lo a lloguer de vacances, oi? Avui t’expliquem les 5 coses que has de tenir en compte abans de llançar-te a la piscina.

lloguer vacacional

Temps

Llogar el teu immoble perquè altres gaudeixin de les seves vacances pot semblar molt sucós. Molts diners en poc temps, perquè una setmana a peu de platja es ven cara … Així plantejat sembla una opció fenomenal, però suposa moltes altres coses. Setmana rere setmana, o per quinzenes, hauràs de recollir les claus, signar nous contractes, netejar i condicionar. Com veuràs se’ t’anirà molt temps en tràmits que amb un lloguer a l’ús serien innecessaris.

Rendibilitat

La rendibilitat per lloguer de vacances no és estable. Necessitaries tenir ocupat el teu habitatge per turistes 200 dies a l’any; tasca molt complicada … Els mesos de juliol i agost serà senzill, però ¿quan deixi de fer bon temps i l’estiu acabi? Aquí comença a complicar-se. Oblida’t d’embolics i de preocupacions innecessàries amb el lloguer residencial.

Llei

Els lloguers de vacances estan fora de la Llei d’Arrendaments Urbans. Aquesta modalitat d’arrendament està regulada per les diferents comunitats autònomes. Cadascuna posa les seves normes, les seves traves i requisits, de fet algunes exigeixen el registre dels immobles i el compliment d’unes mesures molt restrictives. De no fer-ho, les multes poden ser quantioses.

Estabilitat

Oblida’t del lloguer de vacances. Si decideixes llogar el teu immoble buit la millor opció és convertir-lo en la llar d’una família. Estaràs emparat per la llei, tindràs una rendibilitat estable i duradora i podràs utilitzar el teu temps lliure per al que prefereixis.

Gestió professional

Amb l’ajuda de professionals del sector com Lloguer Segur podràs despreocupar. No només cobres puntualment les teves resta els dies 5 de cada mes, sinó que et assessorem i ajudem durant tota la vigència del teu lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.