5 coses que has d’estar fent malament si no aconsegueixes llogar el teu pis

Portes temps sense trobar llogater per al teu pis de lloguer? Si la resposta és sí, tingues per segur que estàs fent alguna cosa malament. Avui et donem unes pistes de quins són els errors que pots estar cometent.

error llogar pis

Preu incorrecte

L’error més comú i més greu és un preu incorrecte. Amb un preu massa alt et costarà horrors llogar el teu pis. No et deixis portar per l’opinió de família i amics, ni pels diners que tu necessites. El millor és que busquis ajuda en professionals que t’ajuden a fixar el preu tècnic, aquell que es creua entre l’oferta i la demanda. Amb el preu tècnic en un màxim de 15 dies aconseguiràs llogar el teu pis. ¡Rendibilitat assegurada!

Estat de l’habitatge

Fora objectes personals. És molt més fàcil que un llogater s’imagini vivint en el teu pis de lloguer si no es troba a cada cantonada coses d’una altra persona. A més, comprova que tot estigui ben net.

Visites inadequades

Ensenyar el teu pis de lloguer és complex. Tu el coneixes com el palmell de la mà i pot ser que hi hagi aspectes fonamentals que estiguis descuidant. A més, cal que ho promocionis per totes bandes i que les fotos, que al cap i a la fi són la primera impressió que es portarà l’inquilí, siguin bones i comercials.

Massa pressió

Oblida’t de dir mentides. Encara que moltes vegades surtin bé poden tornar-se en contra teva. Si un llogater està interessat en el teu pis de lloguer, però no prou i insisteixes en què hi ha un altre que se’l vol quedar, pot ser que tirin la tovallola.

Lloguer particular

Si decideixes llogar el teu pis de forma particular, tot es complica. Fixar el preu tècnic requereix un profund coneixement del sector que només tenen els professionals; que a més t’ajudaran a promocionar l’immoble en els millors portals immobiliaris i que ensenyaran el teu pis d’allò més bé. Amb professionals del lloguer com Lloguer Segur et garantiràs que els temps per llogar el teu pis baixaran.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 1 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.