5 coses que has d’evitar si vols llogar un pis ràpid

Acabes de prendre la decisió de posar el teu habitatge en lloguer, però busques que sigui un procés el més àgil possible? En aquesta entrada de donem les claus que no has de cometre si vols llogar un pis ràpid.

Desordre

Tenir tot cap per avall, desordenat i amb objectes de caràcter personal, provocarà manca d’interès en els teus futurs inquilins. Com bé sabeu, per llogar un pis ràpid, has de despersonalitzar al màxim l’immoble, comprovar que tot estigui en correcte funcionament i mantenir l’immoble el més net possible.

Tot al dia

Si busques llogar un pis ràpid, és imprescindible tenir tot en regla. Ja saps que has de tenir el certificat energètic amb el seu corresponent etiqueta de qualificació. D’altra banda, sempre és recomanable, tenir donats d’alta els subministraments, això agilitzarà l’entrada de l’inquilí a l’immoble.

 Fixar malament la renda

Per fixar correctament la renda del lloguer no has basar-te mai en variables com l’import de la hipoteca, el que els veïns diuen, el que necessites o el sentiment que tens a l’immoble; de ser així, no només no aconseguiràs llogar un pis ràpid, sinó que tampoc ho rendibilitzaràs.

Us recordem que per fixar el preu tècnic del lloguer, has de prendre en consideració la competència, el mercat actual, la zona o l’estat actual i real de l’immoble. Si et resulta difícil establir aquests barems, recorre sempre a professionals.

No fer una bona selecció de l’inquilí

Encara que tinguis molta pressa per llogar el teu habitatge, has de dedicar temps a la selecció de l’inquilí, en cas contrari, podràs trobar-te amb sorpreses gens agradables, com inquilins morosos que deixaran de pagar les mensualitats.

Sempre recomanem prendre mesures preventives, demanar referències, estudiar al candidat i no deixar-se portar per les aparences.

No confiar en els millors

Ja t’hem donat els passos que has de seguir si decideixes llogar pel teu compte, el procés pot ser llarg i una mica molest, però t’ho volem posar una mica més fàcil. En Lloguer Segur, treballem amb una mitjana de 15 dies per arrendar un immoble, confia en els professionals del lloguer, ens encarregarem de la gestió integral del teu arrendament, seleccionarem l’inquilí perfecte per al teu habitatge i el que és més important, estaràs tranquil, perquè et garantim que cobraràs puntualment els teus rendes els dies 5 de cada mes. Vols saber més?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.