5 coses que un bon inquilí busca al seu pis de lloguer

Un bon inquilí busca coses concretes per decidir-se per un pis de lloguer o un altre. Si ets propietari i tens un pis de lloguer, avui us mostrem les coses que veritablement busca un llogater en el seu futur pis de lloguer.

lloguer de pisos

Una llar

Això és el primer de tot i més important. Un bon inquilí busca la seva casa, la seva llar en un pis de lloguer. Aquí haurà de passar molts mesos, haurà de viure la seva vida en el teu pis de lloguer. És important que li resulti confortable, atractiu i càlid, sinó no hi ha res a fer.

Imaginar-se vivint allà

És important que el teu immoble estigui preparat perquè les visites siguin un èxit. Un bon inquilí busca imaginar-se vivint a la casa que visita. Retira tots els objectes personals, quadres, fotos, roba que tinguis en el teu immoble, així no li llevaràs espai a les coses personals que anirà col·locant amb la seva imaginació en aquesta primera presa de contacte.

Un casolà tan bo com ell

Un bon inquilí vol un bon casolà. Tingues molt en compte quins són els vostres drets i obligacions i com a propietari compleix rigorosament amb tots els teus deures. És important que establiu una relació cordial en què una bona comunicació serà imprescindible.

Un pis en bones condicions

Subministraments donats d’alta i les condicions idònies són imprescindibles per a un bon inquilí. Amb això ens referim al fet que és important que un pis de lloguer estigui llest per entrar a viure. L’equipació bàsica a la cuina, els subministraments d’alta i al dia i tot en correcte funcionament i estat atrauran l’inquilí perfecte

Contractes legals

Tot sobre la base de la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). Els contractes han de ser 100% legals, sense clàusules abusives i de fàcil comprensió. En els documents signats per entrar a viure en un pis de lloguer han d’aparèixer de forma clara els drets i obligacions d’un bon propietari i d’un bon inquilí.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + eight =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.