5 frases prohibides si vols llogar el teu pis

A vegades la verborrea ens perd. A l’hora de llogar un pis hi ha certs mantres que, de vegades volent i altres sense voler, se’ns escapen de la boca i poden arribar a perjudicar. No es pot donar puntada sense fil, així que estigueu molt pendents i eviteu aquestes cinc frases que us poden tirar per terra un contracte de lloguer.

 5 frases prohibides si vols llogar el teu pis

“A mi el pis em va costar …”

No has de fixar-te en el que et va costar el pis quan ho vas comprar. La situació ha canviat i molt. A l’hora de posar un pis de lloguer has de fixar-te en la situació verídica del mercat, el seu estat, la seva situació i les seves característiques. No importa quan hagis pagat o segueixis pagant per ell.

“Poso un preu alt, així tinc marge per rebaixar si no es lloga”

Error! Si poses un preu per sobre del preu tècnic, a penes tindràs visites al teu pis i es demorarà la consecució d’un contracte d’arrendament, amb les despeses que això comporta … Fixa un preu que s’adeqüi al teu pis i el alquilarás molt més ràpid .

“Consulta animals, metres quadrats, certificat energètic …”

Tan poca concreció, genera desconfiança en l’inquilí. L’aconsellable és deixar clar des del principi totes les característiques i condicions de l’immoble, en cas contrari, mai et diran.

“Preu negociable”

Amb aquesta frase dones a entendre que no tens clar el preu de l’immoble i, a més, que no li dónes valor o importància. Sempre has de marcar un preu tècnic, que serà l’idoni per als teus inquilins i per arrendar. Si tens dubtes de com fixar el preu del lloguer, clica aquí

“Súper ganga”

Quan publicitas un immoble amb el concepte “súper ganga” ve al cap idees que no fan creure que és una oportunitat única, és més, t’incita a buscar qualsevol altre habitatge que no ho digui i és que genera desconfiança.

Segueix els nostres consells i aconseguiràs llogar el teu pis:-)

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.