5 idees alternatives per a l’arbre de nadal

Aquest pont són moltes les persones que han aprofitat per muntar la decoració nadalenca de la seva llar, entre d’altres, l’arbre de nadal és el protagonista a les nostres cases durant aquestes festes. Si fa poc que t’has mudat o encara no tens arbre de nadal a casa, t’oferim 5 idees d’arbres nadalencs originals i diferents!

5 idees alternatives per a l’arbre de nadal

1. Un arbre de nadal fet amb llibres

arbres de nadal

¿Qui no té un parell de llibreries a casa? Aquest arbre de nadal és molt fàcil de fer, només necessitaràs llibres i molt d’ingeni per anar construint aquesta imatge al lloc que prefereixis. Això sí, si ho acompanyes d’una estrella al capdamunt,  l’efecte serà molt més nadalenc.

2. Un palet per a l’arbre de nadal

árbol de navidad original

Com ja em parlat en altres ocasions, la decoració amb palets està de moda, sobre tot amb l’auge de la decoració DIY. Amb un palet pots dibuixar un arbre de nadal i penjar-hi tot d’ornaments. El resultat serà un senzill i minimalista arbre de nadal que podràs penjar a la paret o repenjar a terra.

3. Un arbre de nadal fet amb feltre

árbol de navidad original

Amb feltre de diferents colors tallats en trianglets podràs construir aquest arbre de nadal tan colorit. És molt fàcil, dibuixa a la paret un triangle gran i després talla tot de trianglets més petits que aniràs posant dins del gran per omplir-ho de color, el resultat serà realment cridaner.

4. Construeix el teu arbre nadalenc amb cartró

árbol de navidad original

El minimalisme és la clau de la decoració moderna, per això, apostar per un arbre de nadal senzill fet amb cartró pot ser una bona idea. el que has de fer és construir amb aquest material les diferents bases que constitueixen el propi arbre. Pensa que després podràs guardar-ho tot per l’any següent!

5. Un arbre de nadal amb objectes quotidians

árbol de navidad original

Fer servir objectes quotidians per a realitzar obres d’art és quelcom comú en l’art avui dia, ¿per què no fer-ho en la decoració de casa teva? Fer un arbre de nadal penjant objectes quotidians és original i molt barat, això sí, ¡vigila com ho penges!

Imatges via: Inspira Hogar

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 2 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.