5 idees de decoració nadalenca per al teu pis de lloguer

Els llums, la il·lusió, la loteria … El Nadal és aquí i al teu pis de lloguer s’ha de notar. Si encara no has preparat el teu pis de lloguer per a aquestes festes, encara ets a temps! Avui us portem 5 idees de decoració nadalenca per el teu pis de lloguer.

Colors

Dóna-li al teu pis l’ambient nadalenc que cal. Tan sols hauràs d’apostar pels colors d’aquestes festes per reconvertir el teu pis. Vermell, daurat, verd, platejat … Tria els colors que més t’agradin i inverteix en algun adorn que doni ambient festiu.

Arbre

L’arbre de Nadal és fonamental. Si no tens un encara en els grans magatzems hi ha moltes ofertes, però també pots fer-te el teu propi. Si tens una planta gran i bonica decora i ja ho tens. Sinó, sempre podràs utilitzar materials reciclats per fer originals decoracions. Caixes, ampolles, taules … Tot pot esdevenir en un adorn nadalenc.

Els teus propis adorns

Si vas a passar un dia al camp recull unes branquetes del sòl que estiguin seques i algunes pinyes. Amb material 100% natural, una mica de pintura, unes boles i algun recipient podràs fer uns centres de taula preciosos.

Llum

La il·luminació en aquestes dates és molt important. Aportaràs la màgia que necessita el teu pis de lloguer si utilitzes tires de llums, espelmes i garlandes. Si ho col·loques en el lloc adequat crearàs un ambient molt especial.

Que els nens gaudeixin

Tinguis fills o no, segur que algun nen passarà pel teu pis de lloguer en aquestes festes. Els petits de la casa són els que més gaudeixen d’aquestes festes i els que donen el toc just de tendresa a aquests dies. Un pessebre de ninotets, uns dolços, adorns de plastilina … Deixa que juguin i que participin en la decoració nadalenca del teu pis de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + eight =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.