5 idees low cost per decorar amb palets

Qui diu que per decorar el teu pis de lloguer hagis de gastar una gran quantitat d’euros? La realitat és que avui dia amb la moda del DIY (fes-ho tu mateix), cada vegada existeixen idees més ingenioses per decorar fent servir la regla de les tres R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

En aquest post parlarem d’una decoració Low Cost fent servir palés, objectes que moltes empreses llencen quan no saben que fer amb ells.

1. Jardinera

La decoració amb palets es molt fresca i divertida. Mostra d’això és aquesta jardinera, que ha fet servir un palet, previament pintat de color groc, per convertir-lo en una jardinera molt original. La gràcia està en saber escollir els elements que s’han d’integrar en aquesta jardinera, com els testos i els tipus de flors.

decoració amb palets

La decoració amb palets fa molta patxoca, haguessis pensat mai que una jardinera feta amb palets quedés tan bé?

2. Llit: somier, capçal, etc. 

Si ets dels que adora la decoració retro, vintage o Shabby Chic, una gran idea low cost per decorar amb palets, és fer servir aquests elements pel teu llit. Hi ha diversaes maneres de decorar el teu llit amb palés. Per una banda, fer-los servir com a estructura del llit, com a somier, unint diferents palets. L’altra és fent servir el palet com a capçal del llit.

decoració amb palets

Decoració amb palets
65ffb3d82f35ebb4cfa5d44b9bc71be1

Palet com a capçal del llit.

3. Sofà.

Sí, pots fer un sofà genial agrupant diversos palets. Pots pintar-los amb el color que decideixis. Amb escuma o coixins pots fer la resta del sofá, a què és una idea molt interessant?decoració amb palets

Un sofà de racó fet amb palets.

4. Taula de centre

De totes les idees aquesta és la més popular. Quan busquem idees per decorar amb palets, la que més adeptes té és la decoració amb palets en taules de centres. Fer una taula de centre juvenil, fresca i divertida amb només un palet és bufar ifer ampolles, només necessitaràs un palet, rodes i pintura. Si t’agrada el color fusta, amb una mica de vernís ja en tindràs prou.

decoració amb pallets

Taula feta amb un palé i rodes.

5. Prestatgeria

Sobre el llit, al menjador, per als llibres, per a ampolles, la decoració amb palets pot ser una meravella ja que et permet crear inspiradores i genials prestatgeries per a emmagatzemar tot el que vulguis.

decoració low cost

Una prestatgeria-palet molt shabby chic per al teu llit.

T’han agradat aquestes idees? Des de Lloguer Segur t’oferim totes les idees que necessites per tenir el pis de lloguer dels teus somnis.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.