5 idees per aïllar el teu pis del fred aquest hivern

Ara sí que sí l’hivern ha arribat. Si no vols malgastar calor ni energia, molt atent als següents consells que et portem per aïllar el teu pis de lloguer del fred . Molt atent!

Tancat amb pany i clau

Si estàs a la recerca d’inquilí, el pis està buit. Si vols evitar fuites de calor procura baixar bé les persianes, així evitaràs que a través dels vidres hagi pèrdues calorífiques. Si vols aïllar el teu pis de lloguer del fred col·loca cortines o estors i revisa que totes les finestres tanquin bé.

Escletxes inoportunes

Respiradors al carrer o la pròpia porta d’entrada poden facilitar que el teu pis de lloguer es converteixi en el pol nord. Si vols evitar de totes totes que es refredi revisa totes les escletxes per les que pugui escapar-se el calor. Col·loca material aïllant a la porta perquè quedi ben segellada, i si per sota de les finestres o la porta entra corrent col·loca alguna cosa que eviti l’entrada de fred, com rivets o ninots específics en les habitacions dels més petits.

Fris aïllant

Si a més d’aïllar el teu pis de lloguer del fred vols decorar un fris aïllant pot ser una molt bona idea. Quan les parets donen directament a l’exterior de l’habitatge és habitual que estiguin fredes, fins i tot humides, quan la temperatura exterior és baixa. No suposa cap problema, però si per exemple el teu llit està enganxat a aquesta paret, a l’hivern pot ser un destorb. Al mercat hi ha infinitat de dissenys que encaixaran amb la decoració del teu pis de lloguer i que a més podràs col·locar tu mateix.

Canonades

Si la teva zona és molt freda les canonades exteriors poden arribar-se a congelar amb les baixes temperatures. A més, si els tubs de la calefacció van per la part exterior del teu pis de lloguer es refredaran perdent calor i augmentant el consum. Amb cinta adhesiva especial per a l’aïllament o amb tubs d’escuma, mantindràs ben aïllat teu pis de lloguer del fred.

Recorda: rivets, materials aïllants, escletxes ben tapades i tot ben tancat. Seguint aquests consells aconseguiràs aïllar del fred el teu pis de lloguer sense massa esforç.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.