5 idees per augmentar el valor del teu habitatge

Revaloritzar un pis per posar-lo en lloguer és el somni de molts propietaris. A priori, aconseguir augmentar el valor del teu habitatge pot suposar un desemborsament econòmic alt, però la realitat és que amb uns comptes idees low cost pots aconseguir-ho.


1.Neteja

Un pis net i lluent guanya atractius. Presentar a un futur inquilí una cambra de bany amb brutícia en les juntes de les rajoles o un forn amb porqueria farà que les ganes de viure en la teva propietat s’esvaeixin. Si a tu t’agrada viure en una casa neta, el mateix passa amb els teus futurs inquilins.

2.Pintura

Esvorancs de pintura, gotelé de fa dècades, petites taques o humitats… Amb un parell de caps de setmana i uns pots de bona pintura aconseguiràs rentar-li la cara per complet i augmentar el valor del teu habitatge

3.Desperfectes

Revisa tots els possibles desperfectes: aixetes que degoten, portes que grinyolen, cables que pengen on no haurien … Són petits detalls que pots fer enrere a l’hora de llogar.

4.Decoració

Compte amb omplir la casa de mobles, no és un traster. Treu tot el que pensis que sobra i decideix si vols que el teu pis vagi moblat o no, les mitges tintes no valen. Despersonalitza’l i procura que la decoració sigui el més neutra possible.

5.Petits detalls

Evita cortines de dutxa velles, mobles antiquats o coixins atrotinats. Amb pocs euros pots augmentar el valor del teu habitatge cuidant els petits detalls.

Si no tens temps o et falten ganes, sempre pots contactar amb professionals com Lloguer Segur que t’assessorin sobre més formes d’augmentar el valor del teu habitatge.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.