5 idees per decorar un pis de lloguer petit

Acabes de llogar l’habitatge dels teus somnis, la il·lusió t’embarga i estàs desitjant independitzar-te ja! Planifiques la teva mudança, però abans, has de informar-te de les últimes tendències i prendre decisions encertades, perquè la decoració d’un pis de lloguer petit, sigui bonica a la vegada que funcional. Segueix llegint, perquè tenim totes les claus per treure el major profit al teu pis de lloguer, encara que sigui petit 😉

decoracio pis petit

El color t’ajudarà

Si vols que el teu pis de lloguer petit sembli més gran, digne d’un palau, el truc està en els colors. Si et decideixes a pintar, opta sempre per tonalitats clares o el mateix blanc. Si aquest últim, et sembla un clàssic i vols innovar, les gammes més clares dels grisos et permetran donar sensació d’amplitud.

Una altra idea, molt de moda últimament, és posar paper pintat. El recomanable d’aquest estil, és que protegeixes la paret ia més, tens centenars de gammes i models. Com amb la pintura, sempre tria tons clars, així aconseguissis que els espais semblin més grans i lluminosos.

Economitza els espais

Aprofitar cada un dels espais és la clau en un pis de lloguer petit. Per a això hi ha centenars de trucs en la decoració i tots passen per decantar per l’estil minimalista. Encara que molts us penseu que es tracta d’una tendència sòbria i estirada, aquest estil, sorgit en els anys 60 a Nova York, prioritza el conjunt sobre les parts que el formen, permetent que l’espai sigui el que domina.

Opta per mobles de formes geomètriques simples, construïdes amb precisió mecànica. Aposta per mobiliari que separi zones, per exemple, una taula menjador permet diferenciar dos ambients, una zona més específica per menjar i una altra condicionada per veure la televisió.

La llum, el teu millor aliat

Si tens llum natural Aprofita-la! A més de concedir amplitud, dóna alegria a les habitacions i sentiment d’habitabilitat. Per a les zones on necessitis de llum artificial, utilitza llum blanca, freda però que concedeix alleujament i zones diàfanes.

Pel que fa a les llums, sempre opta per aplics que puguis penjar en sostres o parets i que siguin orientables, d’aquesta manera redirigirás la llum on més t’interessi.

Elements aliats

Hi ha centenars d’elements decoratius que donaran personalitat a la teva llar sense que et robin espai. Lleixes, prestatgeries i penjadors permetran que emmagatzemis sense necessitat d’ocupar molt espai i ens ajudaran a donar una imatge ordenada i elegant a l’espai.

Tèxtil de la llar

Finalment, el teu pis de lloguer petit, es pot engrandir amb un bon tèxtil de la llar. A l’hora d’escollir, cortines, cobrellit o fundes per al sofà, pensa-hi. Res de colors atrevits i cridaners, l’ideal, seguir la línia marcada amb la pintura i usar tons pastís. Amb una bona presentació, el teu pis semblarà un palau 😉

Vols més consells per al teu pis de lloguer petit? Tenim centenars aquí 😉

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.