5 idees per modernitzar un pis antiquat de lloguer

Per fi t’has decidit a llogar el teu pis de lloguer? Pot ser que tinguis una propietat que porta anys tancada i ara vols posar-la en lloguer. Encara que a tu et porti molt bons records la seva decoració “vintage”, modernitzar el teu pis de lloguer és una opció genial per aconseguir un inquilí perfecte.

modernitzar pis de lloguer

Pintura

Renovar la pintura de les parets li va a treure un porró d’anys de sobre al teu pis de lloguer. Tria un color més aviat neutre, així la pintura no es convertirà en un condicionant negatiu per als futurs inquilins del teu pis de lloguer.

Neteja

Neteja en profunditat serà la paraula clau per modernitzar el teu pis de lloguer. Posa’t mans a l’obra i Aplica’t a deixar-ho tot net impol·lut. Com si una inspecció de guant blanc es tractés, tot el que visiti el teu habitatge es fixarà en el més mínim detall.

Banys i cuina

Els banys i les cuines són els llocs de qualsevol habitatge on més es nota el pas del temps. ¿Rajoles antiquades? Utilitza pintura per renovar-les. ¿Mobiliari vell? Posa vinils … Amb uns detalls fàcils i econòmics els donaràs un nou aire i modernizarás el teu pis de lloguer.

Mobiliari antiquat

Recorda que és important decidir si alquilarás moblat o sense moblar. Recorda que un sofà antic o un armari de quatre portes brocat li donaran un aire més que vintage al teu habitatge. Si no vols gastar diners en mobiliari nou, atent al truc ‘Modernitza el teu pis de lloguer llogant sense mobles”!

Home staging

És l’última moda a l’altre costat de l’Atlàntic. El home staging és una tècnica de decoració estratègica per aconseguir fer més atractiu el teu immoble. Roba de llit bonica, una taula de menjador ben parada, unes cortines noves i unes plantes, amb això n’hi ha prou. T’assegurem que el home staging és una tècnica fabulosa i barata per modernitzar qualsevol pis de lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + eighteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.