5 idees per modernitzar un pis de lloguer antiquat

Si ets d’aquests propietaris que acaba d’heretar un immoble o que porta mesos amb ell tancat a l’espera de ser venut, és moment de canviar el xip i decantar-se per posar el pis en lloguer. Però com us hem explicat ja tantes vegades en aquest bloc, per llogar un pis cal que aquest estigui bé. En aquesta entrada t’expliquem al detall com fer que un pis antic sembli nou, atent!

 

Seguir les modes, en ocasions es converteix en quelcom complicat. Que si es porta un tipus de sòl concret i després ja no, que si els colors freds són tendència a l’hivern però a l’estiu és preferible els càlids …. No cal estar a l’última! Els petits detalls són els que generen el canvi radical, i més sense necessitat de decoradors o de gastar fortunes.

Sensació d’amplitud

Per aconseguir que el teu pis sembli més gran sense ser-ho, aposta per una bona il·luminació. Segons el color de llum que escullis donaràs un ambient més personal o fred, per exemple, la llum blanca o els neons, provoca fredor i per la seva banda, la llum groga calidesa, sent aconsellable el seu ús a les zones més sociables de la casa.

Per modernitzar el teu pis de lloguer, et recomanem que a més apostis per llums de taula o de peu. Concediran encara més lluminositat i donaran sensació de vida a l’habitatge.

Adéu al paper pintat

Molts pisos antics encara mantenen paper a les parets, que des dels anys 80/90 ja no són tendència. Elimina el paper pintat, aconseguiràs un ambient més net, tu mateix pots donar una capa de pintura a la paret.

Tiradors moderns

Fins fa uns anys els tiradors de la cuina eren daurats o ocres, alguna cosa rococós per les tendències d’ara. Si vols modernitzar la cuina, una de les zones més transitades en un pis de lloguer, canvia els tiradors per altres més moderns. El seu preu al mercat, tot just és significatiu i és una altra tasca que pots fer tu, sense necessitat de contractar a ningú.

Estat del sòl

Si tens terres de fusta o gres i estan una mica deteriorats, el primer que has de fer, és tractar-los amb un producte especial que ajudi a restaurar-los, si tot i així veus marques que no permeten que brillin per si mateix, opta per col·locar catifes, això sí, intenta que segueixin un estil clàssic que no passi de moda.

Mobles

Els mobles ja no es porten tan recarregats com fa uns anys. La tendència és tenir mobles senzills de línies rectes i sense un excés de detall. Per no haver de renovar el mobiliari sencer i donar un toc modern al teu pis de lloguer, opta per paper vinílic, amb el qual li podràs folrar i donar un altre aspecte diferent. Escull colors neutres, això permetrà que els colors tinguin més perdurabilitat en el temps.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.