5 idees perquè el teu inquilí se senti com a casa en el teu pis de lloguer

Si vols tenir un lloguer de llarga durada, és molt important que el teu pis de lloguer es converteixi en una llar per a la teva inquilí. Si se sent com a casa es quedarà molt més temps però, com aconseguir-ho? Estigues atent!

lloguer

Sigues atent

El llogater té unes obligacions, però tu també. Si com a propietari respons com ho has de fer davant de possibles incidents que tingui el teu inquilí estarà molt més còmode en el teu pis de lloguer. Perquè ens entenguem, si té una avaria que has de reparar no et retardis, com més aviat quedi solucionat el problema millor.

Despersonalitza

El teu pis de lloguer és teu, és clar, però és la llar d’una altra persona i com a tal ha de sentir-lo seu. Quan vagis a llogar un immoble retira tots els teus objectes personals. És difícil imaginar que és casa teva quan a cada racó trobes coses d’una altra persona.

Perfecte estat de revista

Abans de posar-lo en lloguer imagina com voldries trobar el teu el pis si mai abans hi haguessis vist. Una mà de pintura i una neteja en profunditat són fonamentals perquè un llogater es senti com a casa.

Sigues permissiu

Quan un inquilí tria un pis de lloguer és perquè s’imagina vivint en ell, però si vols que el converteixi a casa seva, Permet-algunes llicències. Retira algun moble si t’ho demana i dóna permís perquè canviï alguna cosa, com el color de les parets. No només estaràs més còmode, sinó que tindrà cura de la teva propietat d’allò més bé.

La seva casa, la teva propietat

Encara que l’immoble segueixi estant al teu nom ara és la casa d’una altra persona. Tingues per segur que si se sent a gust tindrà cura del teu pis com si d’un tresor es tractés perquè és la seva llar, el seu dia a dia. Mantingueu una relació cordial en la qual cadascuna de les parts tingui clars els seus drets i les seves obligacions, així tot anirà rodat.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 12 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.