5 mites sobre el lloguer de pisos que no es compleixen

Per bé o per malament, moltes de les creences populars sobre el lloguer són només això, falses creences o mites. De la mateixa manera que en el seu dia vam parlar de les mentides sobre el lloguer, avui dediquem el post als 5 falsos mites sobre el lloguer de pisos.

mites sobre el lloguer de pisos

La compra és millor

És un error pensar que vendre o comprar és millor que llogar. En el cas del propietari, vendre porta molt més temps que llogar, però és que a més perdrà la seva propietat per sempre. En el cas de l’inquilí, lligar-se a una hipoteca per 30 anys és arriscat, mentre que amb el lloguer té una flexibilitat per canviar d’habitatge si les teves circumstàncies ho requeresquin.

No vas pots trobar un bon llogater

Per què no? Tot depèn de com el busquis. En el lloguer de pisos no és fàcil saber quan un llogater serà bo o no. Si busques tenir un inquilí perfecte posa’t en mans de professionals com Lloguer Segur. El nostre Departament de Risc farà un complet scoring financer a tots els candidats a inquilí per assegurar-se que és solvent i fiable.

El lloguer a estudiants no convé

Molts et diran que faran malbé la casa, que es gasten els diners en festes i després no tenen per pagar, fins i tot que que molesten als veïns i que estan poc temps en un inmoble. La realitat és que el lloguer de pisos a estudiants és dels més segurs. Quan un universitari troba un pis de lloguer que li agrada romandrà fins a acabar la seva carrera vivint en ell i, a més, sempre comptaràs amb la garantia d’una família que respondran als pagaments corresponents.

Em destrossaran el pis

Un bon inquilí tindrà cura del teu pis de lloguer, perquè al cap i a la fi, és la seva casa, la seva llar. Sempre hi ha la possibilitat que et trobis amb un insensat i un irresponsable, però si ja has tingut ajuda professional per trobar l’inquilí perfecte és poc probable. De totes maneres, si per algún motiu passés, a Lloguer Segur tots els inquilins han de tenir una assegurança de llar amb responsabilitat civil a tercers pel que pugui passar.

Com més alt sigui el preu més guanyaré

Error absolut. Si el preu és massa alt no aconseguiràs llogar el teu immoble ràpid i menys amb seguretats. L’habitatge romandrà tancada durant molt de temps amb les despeses que això comporta. A més, si el preu és massa alt quan ho aconsegueixis llogar correràs el risc de patir un impagament o un abandonament de l’immoble abans d’hora. ¿La millor solució? Fixar el preu tècnic.

Creus que hi ha algun altre mite sobre el lloguer? ¡Explica’ns!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − one =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.