5 passos per llogar un pis més ràpidament

Aconseguir el pis dels teus somnis pot convertir-se en una carrera de fons si no tens clar quins passos has de seguir. Visualitzar la meta serà una de les claus principals, però si segueixes els tips que avui et portem aconseguiràs llogar un pis més ràpidament. Agafa paper i boli i atent!

llogar un pis ràpidament

1. S’estableix un pressupost

El primer pas és saber i tenir clar fins on pots gastar. Convertir-se en un llogater porta si moltes responsabilitats, una d’elles és pagar puntualment les rendes mes a mes. Per evitar ensurts i disgustos s’estableix un pressupost màxim assumible davant de qualsevol imprevist. El recomanable és que el preu del lloguer no sigui superior al 30% dels teus ingressos. Seguint aquesta norma sabràs que encara que hagis de visitar el dentista, se’t faci malbé el cotxe o et sorgeixi algun altre despesa extra podràs seguir complint amb les teves obligacions.

2. Llista d’imprescindibles

Ara que ja saps quant et pots gastar, agafa paper i boli perquè anem a fer una llista. Anota les característiques imprescindibles que busques en un pis de lloguer. Nombre d’habitacions, orientació, serveis, garatge, zona … D’aquesta manera tindràs molt clar què busques.

3. Prioritza

Tots busquem el millor pis de lloguer, però de vegades el nostre pressupost deixa algun dels imprescindibles fora. Ordena les característiques que busques de més important a menys

4. Les visites

A hores d’ara segur que ja has vist algun pis que t’hagi agradat. Llogar un pis no és cap joc, de manera que amb la preselecció feta toca fer les pertinents visites a cada immoble. Tria uns 5 immobles per visitar i aprofita el temps al màxim. Pregunta tots els dubtes, mira amb calma, revisa l’estat … Pren-te el temps que necessitis per tenir una imatge global de com és i recorda: no et precipitis!

5. Ajuda professional

Com veníem dient, llogar un pis pot esdevenir una tasca difícil que es prolongarà en el temps i et generarà ansietat. Si vols agilitzar el procés, minimitzar els tràmits i garantir-te que el pis que escullis serà idoni, busca ajuda professional. A Lloguer Segur tots els nostres immobles estan en condicions òptimes d’habitabilitat i, a més, un assessor especialitzat en la zona serà l’encarregat d’acompanyar-te en la visita, ensenyar-te l’immoble i explicar-te totes les condicions.

Vols llogar un pis i no saps com? T’ajudem!

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + thirteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.