5 propòsits d’any nou per millorar el teu pis de lloguer

S’acaba l’any i és hora de fer autocrítica i plantejar-nos què volem millorar per l’any entrant. Estimats propietari @: Si vols llogar el teu pis aquest 2015, atent als 5 propòsits d’any nou que has d’incloure per millorar el teu pis de lloguer.

Propòsits d’any nou per llogar

Transforma i reforma

Per llogar No tot s’hi val! Per això has d’incloure en els teus propòsits d’any nou una reforma en la qual no només milloraràs el teu pis de lloguer, sinó que a més ho convertiràs en idoni i atractiu per als teus futurs inquilins.

Toca acomiadar-se de la cuina vella, acabar amb la banyera per transformar-la en plat de dutxa o canviar el sòl. És una inversió que et concedirà en el futur rendibilitat.

Mà de pintura

Tots sabem que la pintura de les parets s’acaba embrutant molt i de seguida apareixen marques per la paret de quadres, miralls … Una capa de pintura sanejarà, a més si ets una mica manetes, pots fer-ho tu mateix.

Millorar el teu pis de lloguer, no només suposa fer reformes o pintar, també depèn molt de la neteja. Una bona adequació del pis és primordial i és que, el cotó no enganya i la higienització obre les portes als inquilins.

Llum i espai

Les cases antigues sempre tenen algun que un altre cable que està bé revisar. Crida al teu electricista de confiança i que s’asseguri que tot està en correcte funcionament. Renova bombetes, aposta per LED, de durada i que estalvien i posa punts nous de llum o endolls.

Subministraments

Les millores del teu pis de lloguer passen per tenir en ordre tot. Comprova el correcte funcionament dels subministraments, a més, recorda que has de tenir donats d’alta i que quan el teu inquilí s’instal·li a l’habitatge, ha de canviar la titularitat dels mateixos

Petits arranjaments

En la llista de propòsits per millorar, no pots oblidar canviar aquestes cosetes que no funcionen bé o que ja van quedar antigues. Poms de la porta, cortina de dutxa, aixetes que degoten … Els petits detalls, compten.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − two =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.