5 secrets per augmentar la rendibilitat del teu pis de lloguer

Tenir un habitatge buit suposa un dineral, molts ja ho sabeu i heu decidit llogar, però del que no us havíeu adonat és que la rendibilitat del teu pis de lloguer pot augmentar, t’expliquem uns petits secrets.

top secret

Lloguer de llarga durada

El més interessant és aconseguir un llogater romangui molt de temps a casa teva. Així no només estaràs tranquil, sinó que el teu pis de lloguer tindrà una rendibilitat estable i duradora. Els contractes de lloguer per a ús d’habitatge es signen per anualitats, així que és més que interessant aconseguir que el teu inquilí segueixi sent teu durant anys.

Preu tècnic

Parlem de preu tècnic al referir-nos a aquell que creua entre l’oferta i la demanda. Amb el preu adequat per el teu immoble trobaràs a un inquilí de forma ràpida i duradora. Amb un preu tècnic evitaràs possibles incidències d’impagament. No et deixis portar per les teves sentiment cap a l’habitatge, per la lletra de la teva hipoteca o el que opinin els teus coneguts. A l’hora de fixar el preu d’un lloguer cal fixar-se en la situació verídica del mercat a la zona en la qual es troba el teu immoble.

Petites millores

Millorar sempre serà beneficiós. Amb això no diem que et posis a fer obres, però podràs augmentar la rendibilitat del teu pis de lloguer fàcilment. Renova la pintura, treu mobiliari antiquat i fins i tot modernitza de forma senzilla banys i cuina. El teu pis semblarà com nou!

Inquilí perfecte

El secret principal per augmentar la rendibilitat del teu pis és trobar al millor inquilí. Amb un arrendatari seriós, formal, solvent i complidor sabràs que cada mes cobraràs la renda i que a més et avisarà en temps i formes si es vol anar, amb el temps necessari per trobar un nou inquilí perfecte.

Lloguer professional

Amb l’ajuda de professionals tot serà més senzill. Des de Lloguer Segur t’ajudarem a establir el preu tècnic i localitzarem l’inquilí perfecte a través d’una exhaustiva anàlisi de solvència i viabilitat perquè es quedi en el teu pis el major temps possible. Però no acaba aquí, estarem al teu costat per assessorar-durant tota la vigència del teu lloguer.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − fourteen =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.