5 tips de neteja per deixar el teu pis de lloguer com nou

Ja siguis un propietari que vol posar el seu immoble en lloguer, o un llogueter que acaba de finalitzar un contracte i ha de tornar el pis, la neteja és primordial. Avui us portem uns tips de neteja per ajudar-te a deixar el teu psi de lloguer completament net.

Has de centrar-te en cada habitació

Es recomanable que et centris per habitacions. No vagis saltant d’un lloc a un altre sense continuïtat perquè perdràs temps i eficàcia. Si ets dels que es dispersen fàcilment ves fent habitació per habitació, tot el que sigui necessari.

Allunya els mobles de les parets

Retira de la paret tots els mobles que estiguin recolzats. D’aquesta forma evitaràs deixar sense netejar qualsevol racó que no estigui bé a la vista. A més, facilitaràs el transit per les diferents estances i les cantonades i racions seran més accessibles.

El terra l’últim

No pots començar la casa pel teulat, però en termes de neteja és a l’inrevés. Un dels grans tips de neteja per un pis de lloguer és deixar el terra per l’últim. Per desgràcia, la gravetat ens juga males passades en aquest sentit. La pols cau, per aquesta raó segons vagis netejant tota la brutícia pots terminar en el terra. Evita treballar dues vegades i deixa la neteja del terra per al final.

Estris de neteja nets

Netejar amb quelcom brut no té sentit, així que assegura’t de que tot el material que vas emprar estigui ben net. Baietes, espones, pals de fregar, draps, tot impecable per a que el teu pis de lloguer quedi ben perfecte.

No existeix el netejador multiusos

Haureu llegit molts tips de neteja referent a com emprar un producte específic per netejar diverses coses. Error! els netejadors multiusos netegen, per suposat, però no com haurien. Si vols fer una neteja en profunditat és interessant que inverteixis uns euros de més en productes específics per a cada cosa: un anti-cal per a les aixetes, un producte neteja forns, netejador de terra, anti-greix, etc.

Si segueixes aquests tips neteja tan senzills, t’assegurem que el teu pis de lloguer quedarà perfecte.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × four =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.