5 tipus de propietaris que pots trobar-te quan llogues un pis

Fa unes setmanes, dedicàvem un especial sobre els veïns que no poden faltar a la teva comunitat, avui parlarem de 5 tipus de propietaris amb els que et pots trobar en el lloguer de pisos. Estem segurs que algun us identifiqueu amb els perfils que a continuació, descrivim.

-El que lloga pel seu compte

És el propietari que creu que llogant pel seu compte, traurà més renda i serà capaç d’autogestionar-ho tot. El que passa, és que no cau en el compte, que haurà d’ensenyar el pis, seleccionar, al qual a priori, cregui que és el millor inquilí  i estar pendent constantment que li paguin les rendes.

El contracte d’arrendament, serà un tema digne de tractar per Cuarto Milenio. O bé ho ha tret d’internet, i de vegades ni es correspon amb el del lloguer d’immobles, o no es basa en la llei, o el pitjor, ni existeix.

-El desconfiat

Aquest perfil és el del propietari que lloga per primera vegada. Ha sentit males experiències, no està al corrent de les notícies sobre el sector i l’angoixa pensar que li van a destrossar el pis. El propietari desconfiat no es deixa assessorar i el pitjor, intenta inundar el contracte de lloguer amb clàusules i més clàusules de centenars de coses que no fer.

-El propietari que es converteix en un amic

El que et dóna un cop de mà en el que necessites, es preocupa de com et trobes al pis, atén totes les teves demandes i si s’espatlla alguna cosa, treu el maletí de manetes. És simpàtic per naturalesa i s’acaba convertint en un amic més. Intenta ser rigorós en el contracte i seguir la normativa.

-Al que no treus de casa

Sol ser el que té una gran inclinació al pis de lloguer o si no, el que viu a prop dels seus inquilins. Li agrada fer visites periòdiques i de pas … veure com té cura l’inquilí de la casa.

Recorda que propietari i l’inquilí poden tenir una relació cordial però sense traspassar fronteres.

-El que lloga amb Lloguer Segur

Són els propietaris que viuen tranquils, gaudeixen de la vida i sense preocupacions. Saben que tenen a l’inquilí perfecte a casa, que els assessors s’encarreguen de la gestió integral del seu lloguer, contractes d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans i el més important, que gaudeixen d’un 0% de morositat i cobren puntualment les seves rendes els dies 5 de cada mes.

I tu … Quin tipus de propietari ets?

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − six =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.