5 tipus de veïns que no poden faltar a la teva comunitat

Les comunitats de veïns són un “ecosistema” especial en qualsevol edifici que es preï. Diferents formes de ser, diferents maneres de vida … Però les comunitats de veïns solen tenir sempre alguna cosa en comú, els tipus de veïns. Estem segurs que al teu veïnat trobaràs a més d’un que encaixi en els perfils més comuns dels companys de replà.

 

-El manetes

No hi ha res que se li resisteixi, el bricolatge se li dóna bé, és manetes i ho sap. Si un diumenge ben d’hora al matí has ​​escoltat cops de martell o un trepant, aquesta espècie de veí tan comú viu al mateix edifici que tu. Els sorolls poden ser una mica molestos, però és convenient portar-te bé amb ell. Si algun dia necessites una eina o ajuda per arreglar alguna cosa a casa, et donarà la mà encantat

-El “fiestero”

Estudiant, jove … o ni estudiant ni jove. En tots els edificis hi ha un veí que la fa grossa més del compte. Li agrada viure la nit i ho saps perquè no pares de escoltar-lo. O bé sorolls per les escales a hores intempestives o la música més alta del compte les nits dels caps de setmana. Pot ser un destorb, però parlant s’entén la gent, així que amb educació i respecte de tots no hi haurà més problemes

-Els nens

Els nens són l’alegria de qualsevol casa, també d’una comunitat de veïns. Encara que a vegades els seus plors, els seus crits o els seus jocs poden resultar una mica molestos recorda que no són més que nens. Estan en l’edat de córrer, saltar i jugar. Si la cosa passa de taca d’oli i les malifetes dels més petits es converteixen en un problema, parla amb els pares.

-La velleta entranyable

Tots tenim una veïna d’edat avançada que és 100% entranyable. Bé l’olor de la seva cuina, la seva amabilitat i educació o les floretes que et tira quan coincideixes amb ella al replà oa l’ascensor, la converteixen en una figura més que coneguda a l’edifici. Ajuda-la en el que puguis, t’ho agrairà.

-Radiopatio

Les xafarderies d’escala estan a l’ordre del dia. Facis el que facis sempre hi haurà un veí que s’assabenti i que xafardegi amb la resta. Si ets propietari et tindran ben informat sobre com són els teus nous inquilins i si ets inquilí tingues en compte que et miraran amb lupa.

Com la famosa sèrie de televisió, els patis de veïns alberguen una infinitat d’històries i personatges.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 10 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.