5 trucs de decoració per llogar una casa petita

A vegades llogar una casa petita pot semblar complicat, però si saps treure-li partit es barallaran per convertir-se en els futurs inquilins. Singles o parelles joves, aquest és el nínxol de mercat en el qual et mouràs, així que estigues molt atent als següents trucs i aconseguiràs llogar una casa petita de forma ràpida.Colors suaus

Com ja hem explicat moltes vegades, abans de posar un pis en lloguer és convenient que pintis les parets perquè estiguin en perfecte estat. Els colors cridaners poden semblar una bona opció, però si no abunda l’espai en el teu pis millor utilitza colors clars. Aportaran lluminositat a les diferents estances, i ¡semblaran grans!

Miralls

Un bon truc per llogar una casa petita és col·locar miralls a llocs estratègics. Com si d’un efecte òptic es tractés, semblarà que creixen els metres quadrats de les habitacions.

No a les aglomeracions

Si omples de mobiliari totes les habitacions, llogar una casa petita serà més complicat. Tracta d’evitar tot allò que estigui de més i que destorbi. Com més espai hi hagi lliure, més gran semblarà.

Emmagatzematge

Tot i les petites dimensions d’un pis és necessari tenir espai suficient per guardar coses i que no es quedin pel mig. Un armari encastat ben distribuït, un somier abatible, sofàs amb emmagatzematge … Poden ser una gran opció.

Sense recarregar no vol dir buit

Encara que insistim que és interessant que hi hagi espai per moure’s, no volem dir que el truc per llogar una casa petita sigui estar buida. Tot i que els metres quadrats no siguin el seu fort, es pot aconseguir un bonic pis de petites dimensions tenint les coses imprescindibles i tot molt ben aprofitat. Pensa quina és la millor distribució per als mobles i de nou inverteix en mòduls d’emmagatzematge.

No ho pensis més, llogar una casa petita és fàcil si saps com fer-ho! Posa’t mans a l’obra i converteix el teu piset en allò que qualsevol pot desitjar.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 3 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.