5 trucs imprescindibles per llogar un pis en menys de 15 dies

Acabes de posar en lloguer el teu habitatge i vols rendibilitzar-lo el més aviat possible, però per a això, necessites rapidesa i garantir un lloguer segur. En aquesta entrada et descobrim que pots fer per llogar un pis en qüestió de dies.

errors llogar un pis

A punt per entrar

Fer un pis de lloguer atractiu passa per despersonalizar-lo. Retira tots els objectes personals, fotografies, quadres, records … Com més neutre presentis l’habitatge més cridarà l’atenció dels inquilins i podran imaginar on col·locar i ubicar les seves pertinences.

Tot al seu lloc i en bones condicions

Si et decideixes a llogar un pis moblat, tingues cura que l’estat dels mobles sigui el correcte. A més, repassa persianes, panys, aixetes … fins i tot comprova que els electrodomèstics funcionin amb normalitat. Amb tot en bon estat evitaràs problemes futurs.

Un anunci més que complet

Arriba el moment de promocionar l’immoble. Procura que la descripció del teu habitatge de lloguer sigui la més completa possible, fent especial èmfasi en els aspectes que el fan únic o que puguin ser més atractius. Un altre aspecte important a l’hora de llogar un pis són les fotografies. Realitza una sessió fotogràfica de cada espai de l’habitatge, pren diverses imatges des de diferents angles i comprova que tinguis llum suficient.

Visites de luxe

A l’hora de mostrar l’habitatge de lloguer sempre recomanem que s’arribi una mica abans de la cita fixada, obrir persianes per ventilar, posar la calefacció si fa i fins i tot ambientar una mica els espais tancats.

Posa’t en mans de professionals

Per llogar un pis amb garanties, seguretat i ràpidament necessites l’ajuda de professionals. A Lloguer Segur posem a la teva disposició un complet equip d’assessors que et guiaran i gestionaran de manera integral el llogar perquè tu no hagis de preocupar-te de res.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × three =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.