5 trucs per no tenir problemes amb els inquilins en un pis de lloguer

Objectiu: no tenir problemes amb l’inquilí en el teu pis de lloguer. Avui us portem uns consells essencials per aconseguir que tot vagi com la seda i perquè no tinguis cap problema en el teu lloguer.

problemes llogaters

Tot segons la llei

Primer pas i fonamental, tot ha d’estar establert d’acord amb la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU). En el contracte s’han d’especificar els drets i obligacions d’ambdues parts, de propietari i llogater. D’aquesta manera, s’establiran els límits infranquejables del lloguer.

Comprensió

Com a propietari, has de ser comprensible i estar obert al diàleg. Escolta els problemes del teu llogater i tracta de solucionar sempre que estigui de la teva mà. No vagis amb el “no” per davant i tracta de ser flexible. Per exemple, si vol canviar el color de la paret o retirar algun moble del teu pis de lloguer no posis inconvenients.

Atenció i responsabilitat

Si vols que el teu inquilí sigui responsable, has de ser-ho tu també. La relació entre propietari i inquilí ha de ser cordial, atenta i responsable. Si al teu inquilí se li espatlla el vell escalfador del teu pis de lloguer reposa’l en el menor temps possible, estarà content i sabrà que et preocupes de que estigui còmode. Serà molt més complidor si tu compleixes també!

Mà dura

Però ull, no tot és jiji jaja. Com a propietari has de tenir mà dura i reconduir la situació si fos necessari. Les excuses no valen constantment i no pots accedir a tot el que l’inquilí et proposi, menys encara si no et beneficia. Agafa el toro per les banyes i pren les regnes del teu pis de lloguer.

Només l’inquilí perfecte

Vols no tenir problemes amb el teu inquilí? Tenim la solució. A Lloguer Segur t’aconseguirem únicament i exclusivament un inquilí perfecte per al teu pis de lloguer. Comença a gaudir d’un lloguer segur i sabràs que cobraràs les teves rendes sí o sí els dies 5 de cada mes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 7 =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.