5 trucs per trobar un llogater perfecte

Com sempre diem, el secret d’un lloguer segur és trobar l’inquilí perfecte. Qualsevol propietari que es preï busca que en el seu habitatge de lloguer visqui algú responsable, que tingui cura del pis com ell mateix, que hi estigui a gust i no es vulgui mudar després d’uns mesos de signar el contracte. Fins aquí tot bé, però què cal fer per trobar un llogater perfecte? Com sabem que aquest tema us interessa molt hem preparat una guia amb 5 trucs infal·lible per aconseguir-ho.

llogater perfecte

Un bon pis

Si tens un bon pis de lloguer, cuidat i arreglat demostres que com a propietari et compromets a complir amb les teves obligacions; quelcom que un llogater perfecte valorarà positivament. De la mateixa manera que tu com a propietari vols tenir un lloguer segur i tranquil, un bon inquilí busca el mateix.

Abans de llogar, revisa que no hi hagi cap desperfecte i repara o arregla tot el que necessitis.

Tot legal

Recorda que un contracte de lloguer ha d’estar redactat de conformitat amb el que estableix la Llei d’Arrendaments Urbans. Unes clàusules legals, senzilles i clares allunyaran als llogaters morosos. Un inquilí perfecte agrairà que tot estigui d’acord amb la legislació vigent, ell també vol protecció en el seu lloguer.

Les aparences enganyen

No et deixis portar per una primera impressió, perquè com tots bé sabem, les aparences enganyen i molt. El que a priori pot semblar un inquilí 10, acaba per convertir-se en el teu pitjor malson; i el que en un principi no t’entra bé pels ulls, resulta ser el millor inquilí que mai has somiat. Deixa enrere els prejudicis.

Antecedents

Com les aparences no sempre són fiables, si vols estar segur que en el teu pis de lloguer tens un inquilí perfecte, demana-li referències. És fonamental que disposis d’una radiografia completa de la seva situació econòmica i laboral, a més, no oblidis que és molt important que coneguis els seus antecedents com a arrendador i pagador.

Recerca professional

Trobar l’inquilí perfecte no és fàcil i ho sabem. Per això, des de Lloguer Segur posem el nostre equip a treballar perquè tots els nostres propietaris tinguin l’inquilí perfecte al seu pis de lloguer. Estem tan segurs de tenir l’inquilí perfecte, que garantim el cobrament puntual de les rendes el dies 5 de cada mes.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × five =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.