6 trucs per personalitzar el teu pis de lloguer

Ja has llogat el teu pis! I ara el que toca és que et sentis a gust i que sigui el teu refugi, per això, et donem les claus per personalitzar el teu pis de lloguer sense obres, pintures o forats… tot allò que et tocaria demanar permís al propietari.

6 trucs per personalitzar el teu pis de lloguer

 

-Dóna-li color

Si el propietari no t’ha donat permís per pintar les parets ¡Tranquil! Hi ha centenars de formes de donar-li personalitat a la teva nova llar. Una de les primeres coses que et recomanem que portis a terme, és que els teus mobles acompanyin teu gust, a més pots posar objectes i ornaments com: sofàs, vaixelles, tèxtils, adorns que donaran un toc de personalitat al teu pis de lloguer.

-Mobles auxiliars

Per aquells que no volen invertir molt en mobiliari, els mobles auxiliars són la vostra solució. Còmodes, pràctics i chic. Pots optar per taules de centre, pubs … que a més són barats i que concedeixen un toc perfecte a qualsevol estada, sense necessitat de recarregar-la. Dóna-li un toc fresc i elegant a la teva nova llar!

-Rentat de cara

Personalitza els teus armaris, pots folrar tu mateix i incloure’ls organitzadors o penjadors originals. A l’exterior, pots canviar els tiradors o fins i tot folrar les portes amb adhesius.

Recorda! Un cop finalitzis el teu contracte de lloguer, has de deixar el pis tal com t’ho van lliurar.

-Quadres i miralls Sense forats!

Ja saps que els forats estan terminantment prohibits, però això no suposa que no puguis penjar el teu quadre favorit o aquest mirall que et estilitza;-) El nostre consell és que acudeixis a una ferreteria i preguntis per les tires adhesives especials per penjar, no faràs forats a les parets i podràs posar-les a teu gust.

-Personalitzar els mobles de la casa

Si el pis que has llogat té mobles però vols donar-los un toc propi ¡pots! encara que cura, res de pintar, envernissar o tunejar. La millor manera, des de plantilles, que es poden retirar o forrándolos de paper. Poden semblar diferents!

-Que sempre sigui primavera

Les flors alegren qualsevol estada, però a més concedeixen personalitat. Escull les que més t’agradin, si no vols naturals, tens multitud de gammes entre les seques o artificials. Et recomanem que hagi on les col·loquis, sempre tinguis un mirall ‘Aconseguiràs que els espais semblin més grans!

Esperem que us hagin agradat els nostres consells, estem segurs que vosaltres teniu centenars de trucs més, us convidem a que ens els expliqueu.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty + six =

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.